Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Nocne Wilki" nie wjadą do Polski i nie odwiedzą Bolesławca
211
skorn
30 kwietnia 2015r. o 23:21
http://www4.rp.pl/artykul/1197744--Roza--i--Miasto-44--zakazane-w-Rosji.html

Trochę to smutne. Cenzura jak w Chinach albo na Kubie.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 kwietnia 2015r. o 23:25
Polski motocyklowy Rajd Katyński corocznie bez przeszkód docierał do celu na terenie Rosji.
I choćby dlatego nie ma powodu by przez Polskę nie przejechali motocykliści rosyjscy. Nie jest to rajd ku czci Bandery!
Jeśli będą przestrzegać polskiego prawa, nie powinien im spaść nawet włos z głowy!
211
skorn
30 kwietnia 2015r. o 23:31
alter napisał(a): Nacjonalizm Polski wam się nie podoba, krytykujecie bez opamiętania Polskich Narodowców, ale jak ruski nacjonalizm polityczny rajd chce po Polsce robić? To już jest cacy? Jakoś niektórym łatwo przychodzi kim są nocne wilki?!

No właśnie, sam miałem poruszyć ten temat. Jakaś schizofrenia.

Falco, jak już spotkasz się z Nocnymi Wilkami, spytaj, jaki jest ich stosunek do tzw. mniejszości seksualnych, parad równości, obecności kościoła prawosławnego w państwie, itp. itd.

<i>
~ niezalogowany
30 kwietnia 2015r. o 23:36
~ napisał(a): Polski motocyklowy Rajd Katyński corocznie bez przeszkód docierał do celu na terenie Rosji.

Właśnie, docierał. Kto wie jak będzie teraz, czy się to nie zmieni.
~majętny Stef niezalogowany
30 kwietnia 2015r. o 23:38
Nie ma Polskich narodowców. To są kibole :)
10114
#alter nieaktywny
1 maja 2015r. o 1:05
~ napisał(a):
Jeśli będą przestrzegać polskiego prawa, nie powinien im spaść nawet włos z głowy!

Widzisz stalinka? To oznacza, że prawa nie przestrzegają :)

[img=1430434942_b9krh4y.jpg]

Dopisane 01.05.2015r. o godz. 01:05:

skorn napisał(a): http://www4.rp.pl/artykul/1197744--Roza--i--Miasto-44--zakazane-w-Rosji.html

Trochę to smutne. Cenzura jak w Chinach albo na Kubie.

A przecież tacy oni tolerancyjni, tacy Polsce życzliwi :) hehe... nowy totalitaryzm kwitnie :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 1:57
To zdjęcie zrobiono w Polsce? Skąd wiesz? jeśli w w Polsce - to ukarać zgodnie z prawem!
Ale przecież w Rosji Stalin nie jest zakazany - więc tam jest legalne!

Czy ktoś tu twierdził że Rosjanie i rząd rosyjski są super?
Nie są! A czy to jest powód by żadnego Rosjanina nie wpuszczać do Polski?
2900
#falco nieaktywny
1 maja 2015r. o 7:15
skorn napisał(a):
alter napisał(a): Nacjonalizm Polski wam się nie podoba, krytykujecie bez opamiętania Polskich Narodowców, ale jak ruski nacjonalizm polityczny rajd chce po Polsce robić? To już jest cacy? Jakoś niektórym łatwo przychodzi kim są nocne wilki?!

No właśnie, sam miałem poruszyć ten temat. Jakaś schizofrenia.

Falco, jak już spotkasz się z Nocnymi Wilkami, spytaj, jaki jest ich stosunek do tzw. mniejszości seksualnych, parad równości, obecności kościoła prawosławnego w państwie, itp. itd.

Nic mnie nie obchodzą tzw. ''polscy narodowcy'' ale ciekawe jest to że stawiacie nacjonalizm rosyjski w równym szeregu z ''polskimi narodowcami'' :D
to nic innego jak przyznanie że są sobie podobne :D
Skornie nic nie stoi na przeszkodzie byś i Ty ''zademonstrował'' swoją niechęć czy nawet wrogość dla nich i powiedział im to w ''oczy'' ;)
pokaż jeden z drugim swoja odwagę i zedrzyjcie ''szmatę'' z wizerunkiem Stalina z jakiegoś motocykla...
wiem,wiem...bezpieczniej jest za ekranem monitorka :D łatwiej jest opluć kogoś pisząc jakieś bzdety o mniejszościach ,paradach itp.
każdy ma wolny wybór i ja go przyjmuję w przeciwieństwie do Ciebie

nie chce mi się rozpisywać bo po co? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza