Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Władysław Bartoszewski nie żyje
~ed niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 23:02
CNC napisał(a): Prawdziwy patriota walczący o Polskę !! świetny facet !!

może nie najgorszy
ale dlaczego przed wyborami???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 23:03
http://wiadomosci.wp.pl/kat,130496,title,Bartoszewski-ostro-o-szefie-FBI-to- dziwny czlowiek -i-ignorant,wid,17467131,wiadomosc.html?ticaid=114bf7

Zastosowana autokorekta

~A kogo to interesuje niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 23:03
A kogo to interesuje?
3231
#qwax nieaktywny
24 kwietnia 2015r. o 23:15
~ja napisał(a): Nikomu się nie kłaniał, nie słodził, nie schlebiał...

Ja wiem, że o zmarłych mówi się albo dobrze, albo wcale, ale bez przesady... toż to jeden z największych popleczników PO...
~pinochet niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 23:33
~ napisał(a): W polskiej tradycji o zmarłych nie mówi się źle, więc nie mogę napisać nic.
i dlatego w moim towarzystwie nikt nic nie mówi o Hitlerze,Leninie i Stalinie,bo wie że dostanie w mordę
11855
#Adelajda nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 0:09
~ja napisał(a): Człowiek niezwykle ważny dla nas wszystkich. Miał odwagę mówić Prawdę, ona była dla niego najważniejsza. Nikomu się nie kłaniał, nie słodził, nie schlebiał. Doświadczony przez życie, nie zgorzkniał, był niezwykle ceniony za granicą.
Człowiek-instytucja.

I tu się mylisz - w ostatnim czasie wielce słodził Bronkowi, a poza tym jak już ktoś tu wspomniał poplecznik PO.
~majętny Stef niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 0:41
Po tej informacji poczułem się jak zwolniony z Auschwitz ,ze względu na zły stan zdrowia.
Wiem że jak umrze dziadzio to wszyscy są skutki ale pamiętajcie o działdowskim życiu Polaka i kwocie wolnej od podatku jak na wyspach Bergamuta.

To jest wyznacznik wolności a nie jakiś miły dzidzio co kopnął w kalendarium.
~driver biedronki....wiadomosc dnia Pans niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 1:41
....wiadomosc dnia

Panstwowa instytucja sanitarna wykryla paleczki samonelli w wedzonej makreli....:-)
...sprzedawanej w sieciach marketow....:-)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza