~ napisał(a): Sprawa gliniady nie jest warta dalszej dyskusji. Są ważniesze i ciekawsze sprawy.najważniejsze jest to że święto ceramiki nabierze powagi która jej się należy,bez taplania się w glinie.
~ napisał(a):~ napisał(a): Sprawa gliniady nie jest warta dalszej dyskusji. Są ważniesze i ciekawsze sprawy.najważniejsze jest to że święto ceramiki nabierze powagi która jej się należy,bez taplania się w glinie.
hemi napisał(a): Moim zdaniem porazka ,impreza która jest doceniona przez National Geographic Travel jako jedna z ciekawszych w Europie nie jest uznawana przez wiele osób u nas w samym Bolesławcu :(
Ja wychodze z założenia,ze jak komus sie to nie podoba ,to ok.niech nie przychodzi ,niech sobie nie lubi ,ale gadanie,ze to dno,ze bezsens itp. to bzdura ,bo glinoludy sa zapraszane w różne rejony swiata jako atrakcja i to że sa dużą i oryginalną atrakcją nie podlega żadnej dyskusji i tyle !! !!
Gratuluje odważnej decyzji o tym,że Gliniada opuści Bolesławiec ,ale jak sie na nia pluje i ma w głebokim dupiu jej sens i niedoinwestowuje sie najwiekszej atrakcji BŚC to się nie dziwie iz ma sie dość :(
widzisz Hemi wladze naszego mista maja w d..ie impreze ktora sciagala ludzi na to widowisko, za to pobudowali nam zbiornikow wodnych i spa, dlaczego nie powiedza publicznie ile miasto ma długow przez te idiotyczne inwestycje. Dla mnie gliniada byla byla fajna pozytywna impreza.....zostanie tylko parada ceramiczna z zakladow w ktorych ludzie zapieprzaja na akord za psie pieniadze......ale impreza jest
To tak jakbym ja stwierdził,że opera nie ma sensu i to dziadostwo ,tylko dlatego że nie jestem fanem opery ...
~niereemigrant napisał(a): Dla tych d**ków rządzących naszym ciemnogrodem liczą się tylko bałakańskie rytmy, kolo, pecenica i odbicie własnego ryja w lusterku.