Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie - II tura

13021
eto
21 maja 2015r. o 22:39
Debatę wygrał oczywiście Duda.

Głosuję na Dudę.

W niedzielę będziemy mieli nowego prezydenta:)

Miłej nocy, politycy ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~luk niezalogowany
21 maja 2015r. o 22:42
~ napisał(a):
~luk napisał(a):
~sld napisał(a): Platforma górą gratulacje dla Komorowskiego.

To dlatego wystawiliście biedną dziewczynę,aby poprzeć bula? Ale co się dziwić jedni kasę z Moskwy drudzy z Berlina dlatego taka nagonka na PiS

A PIS forinty od Orbana

Orbana dba o interes tylko swojego kraju. Więc nie licz na jego forinty. Pamiętaj że każdą kasę trąba oddać wtedy czy inny sposób. Pomyśl w jaki sposób oni oddają
~ niezalogowany
21 maja 2015r. o 22:42
Duda - ŻENADA I OBŁUDA !! :P
13021
eto
21 maja 2015r. o 22:46
~ napisał(a): Duda - ŻENADA I OBŁUDA !! :P

W niedziele się okaże, kto tak naprawdę jest żenada. :D :D
~ niezalogowany
21 maja 2015r. o 22:52
jest kasa u bukmacherów idę obstawiać
3688
#Pynchoon nieaktywny
21 maja 2015r. o 22:59
Wytłumaczcie mi jedno, czy my już naprawdę nie potrafimy rozmawiać, tylko "oszołomy z PIS" lub "aferzyści z PO"? Ludzie chcą się tu pozabijać, obrażają się nawzajem, całkowicie bez szacunku dla drugiej strony, dla kogoś kto ma inne poglądy, to jest chore.

Jedni popierają Dudę, drudzy Komorowskiego ale to nie oznacza, że osoby popierające tego z kandydatów, na którego ja nie głosuję, są gorsze, mniej inteligentne, itd.

Przecież mamy wybrać prezydenta nas wszystkich. Nie ważne kto wygra, ważne jest jednie, że zostanie on prezydentem dzięki głosom większości i będzie prezydentem naszego kraju, każdego z nas.
569
#Demonides nieaktywny
21 maja 2015r. o 23:12
Do jednego już raczej nie mam zaufania, a do drugiego jeszcze nie mam.

Dopisane 21.05.2015r. o godz. 23:12:

BTW. Nie wiem dlaczego większość pisze jako tylda.
W czasie pokoju nie rozstrzeliwują.

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
10114
#alter nieaktywny
21 maja 2015r. o 23:13
Demonides napisał(a): Nie wiem dlaczego większość pisze jako tylda.
W czasie pokoju nie rozstrzeliwują.

Znakomita uwaga! Boją się przyznać do swoich poglądów :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza