Komorowski nie ma najmniejszych szans na następną kadencję.
W debacie był tak żenujący, że nie chciało mi się nawet go słuchać a na zakończenie to nie dopuściłem go do głosu, bo sam mówiłem mu moje życzenia dla niego.
25 lat przy korycie a ludzie co walczyli o Polskę klepali i klepią biedę, bez środków do życia, bez ubezpieczenia, bez pracy itp.
A ich dzieci i wnuki za granicą.
Ludzie jak ten gość ma jeszcze czelność ludziom w oczy popatrzeć i prosić ich o głos, co jest równoznaczne z ciepłą posadą na następne 5 lat.
Jak ludzie wybiorą tego człowieka( nie napisze co o nim myślę ze względu na funkcję jaką sprawuje) to stracę wiarę w nas jako naród polski.
~65-lat i czekam niezalogowany 21 maja 2015r. o 22:12
Oddaj głos na przyszlość !. W młodości siła! Goń bolszewika do Ruskiej Budy!. Nadszedł już czas!. Uwierz że możesz zmienić POLSKĘ!. Zaproś wszystkich, znajomych i bliskich na wybory!. Rusz D.pę i głosuj na ANDRZEJA DUDĘ!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.