pytasz tylko o stan porodówki? chyba najwieksze znaczenie ma personel a to akurat tam jest najlepsze. jest czysto, trochę za gorąco albo to ja tak trafiłam, pielegniarki są miłe i wszyscy troszczą się pacjentów. polecam
Ja w zeszłym tyg rodziłam w Lubaniu. Oddział wyremontowany,na porodówce i w salach czysto i sterylnie. Panie położne miłe i pomocne. Są na każde zawołanie mam.
Polecam
Za niedługo tez tam będę rodzic dlatego również dziękuję za opinie☺ leżałam na ginekologii i nie bylo najgorzej choc przydałby się tam też remont i większy nacisk na czystość w salach i łazienkach bo z tym akurat kiepsko.
Tak, lekarz który prowadzi ciążę pracuje również tam w szpitalu.Jak urodzę również podzielę sie opinią☺ Będę mieć porównanie ponieważ pierwsze dziecko rodziłam w Bolesławcu ale kilka lat temu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.