PanM napisał(a): To smutne że światopogląd Pana Małkowskiego bardziej interesuje Bolesławian niż wyludnianie się miasta , słabnąca kondycja prywatnych firm , słaby rynek pracy.
Takie postawy towarzyszą Polakom od zawsze -- dlatego jest jak jest.
PanM napisał(a): To smutne że światopogląd Pana Małkowskiego bardziej interesuje Bolesławian niż wyludnianie się miasta , słabnąca kondycja prywatnych firm , słaby rynek pracy.
~Damian napisał(a):PanM napisał(a): To smutne że światopogląd Pana Małkowskiego bardziej interesuje Bolesławian niż wyludnianie się miasta , słabnąca kondycja prywatnych firm , słaby rynek pracy.
Ale to jest temat właśnie o światopoglądzie. Załóż pan swój w innym temacie i rozwijaj pan dyskusję. W czym problem?
Panie Maćku - szacun!
~ napisał(a): PanieM, a co ma samorząd do światopoglądu w sprawie adopcji dzieci przez homoseksualistów? Są tacy w Bolesławcu? Bez przesady. Napisał to na swoim prywatnym profilu. Pan jawnie deklaruje swój antyklerykalny światopogląd i nikt o to do pana pretensji nie ma. To się nazywa tolerancja!
PanM napisał(a): Światopogląd to stosunek do wyznań .Mój światopogląd to wyraz szacunku dla wiary innych.Nigdy nie naruszałem ani nie będę naruszał swobody wyznania i oddawania czci innych ludzi.
Chyba że rytuały te będą wybiegały poza świątynie wyznaczone miejsca prywatne mieszkania i naruszały interesy pozostałych.
PanM napisał(a): Mój światopogląd to wyraz szacunku dla wiary innych.Nigdy nie naruszałem ani nie będę naruszał swobody wyznania i oddawania czci innych ludzi.