Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy Polska może podzielić los Grecji?

2161
#fobiak nieaktywny
5 lipca 2015r. o 16:31
~ napisał(a): Fobiak Pajacu.. Zal mi Cie.. Twoj władca i pan pluje na ciebie a ty sie cieszysz ze deszcz pada..
Ale co zrobić jak zes pusty..
W tych czasach jest nie winny zlodziej a ten co zlodzieja złapał.. A to dzieje sie dzieki takim ludziom ktorzy popieraja takie działania bo chyba nie maja swojego rozumu..

zastanow sie najpierw nad tym kto jest zlodziejem i kto okrada podatnikow. ja nie mam zadnego wladcy

Dopisane 05.07.2015r. o godz. 16:31:

~Bolczyk napisał(a):

a ty jak ruski po samogonie odważny- podpisałeś się ?Wybory to dla takich gieroji jak ty , a na ratusz ja niby po co mam iść ...PM zawału by dostał jak by mnie tam zobaczył :P

wybijcie sobie z tych pustych pal chodzenie na ratusze, wszelakie rewolucje i obalanie rzadow bo na juz jest za pozno, poszczuja was kompania policji z litwy lub portugalii i wam sie odechce myslec o przewrotach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~t.katowski niezalogowany
5 lipca 2015r. o 17:11
Już niedługo cały „system” oparty na dolarach i euro się załamie. Gospodarka od lat nastawiona jest na jeden tor: za wszelką cenę ma być tanio. W efekcie znikają mali wytwórcy bo rynkiem rządzą niepodzielnie duże korporacje a te zwyciężają ceną. Jeśli szuka się najtańszej siły roboczej to znajdzie się ją w Azji, Ameryce Łacińskiej czy Afryce. Myk polega na tym, że kasa która za tym idzie wyląduje w niewielkiej części w tych krajach a potężne zyski w kieszeniach korporacji. Z tego prostego powodu w Polsce będzie coraz mniej pieniędzy bo więcej ich wypływa niż wpływa. Nie ma na świecie organizmu który utrzyma się przy życiu przy ciągłej utracie krwi a w gospodarce krwią jest kasa. Eksperyment z euro się nie powiódł i ta waluta pójdzie na dno tak jak cała UE.
~ niezalogowany
5 lipca 2015r. o 17:26
Moga sobie szczuc kim chca ale swoje dzieci.. Mam gdzies policje z litwy czy portugali wiem ze sa poprostu ciency. Mam w domu konkretna siekiere na takich zbirow. A nasi policjanci tez maja oczy i widza ze tEn rzad dyma ich na kazdym kroku..
2161
#fobiak nieaktywny
5 lipca 2015r. o 18:06
gieroj, nie wpominaj mi o twojej siekierze bo przywolujesz pamiec o polakach na wschodzie, ktora twojemu rzadowi zwisa.
siekierkowiec sie znalazl, na portalu to mozesz sie pienic ja i tak nie widze

w tobie gieroja
~ niezalogowany
5 lipca 2015r. o 18:21
Ja nie jestem gierojem. Napisałem tylko ze mam siekiere :-) i w razie realnego zagrożenia dla mnie i mojej rodziny zrobił bym z niej uzytek, za to widze ty jak bys tylko zobaczyl policje i mimo tego ze masz racje pad bys na kolana i plakal :) Twoim władcą ktorych tak bronisz to akurat na reke bo Cie postrasza i beda mogli dalej sie bogacic. I mowic by zylo sie lepiej i tu maja racje, zyje sie lepiej Im i Ich rodzinom
:)
~ niezalogowany
5 lipca 2015r. o 18:28
A i Panie fobiak ten rzad nie jest moj tylko rzadzi w mojej ojczyznie. Nigdy na nich nie glosowalem i nie zaglosuje na oszustow ale jak widac po wpisach Pan ich bardzo bronisz.. Straszac nawet prokuratorem :) Nie będe juz pisal co trzeba miec w głowie broniac taki rzad...
~Iza niezalogowany
5 lipca 2015r. o 18:29
~ napisał(a): ...Tylko nasze dzieci będą przymierać głodem.

Oj tam, 8-letnie rządy PO z nawiązką podwoiły dług publiczny wygenerowany mozolnie przez poprzednie rządy łącznie z Gierkiem, a w tym roku, jak dzielnie powalczą, to pobiją swój własny rekord przyrostu długu z 2010 r. :D

:)
13021
eto
5 lipca 2015r. o 19:33
"Czy Polska może podzielić los Grecji?"

Czy Niemcy mogą podzielić los Grecji?

Czy Rosja, Białoruś, Węgry, Stany Zjednoczone mogą podzielić los Grecji?

Oczywiście tak i co z tego, czy obecny rząd ma rządzić 100 lat?

Bo zawsze można powiedzieć, że jak przyjdzie ktoś drugi to będzie gorzej. :D :D :D

Zmiany powinny nastąpić, władzę należy zmieniać.

Jeżeli ktoś rządzi kilka kadencji i nie czuje zagrożenia, tworzy się patologia demokracji a nie normalna demokracja.

Proszę o bardzo ważną rzecz; Przezroczyste urny podczas głosowania i nagrywanie komisji przy liczeniu głosów, tak żebym ja jako wyborca mógł wejść na stronę swojej komisji w celu oglądnięcia "uczciwego" liczenia głosów.

Czy ktoś kto jest przy władzy przez 8 lat jest wstanie wprowadzić takie demokratyczne zasady?
Czy PO jest zainteresowane tym żeby wybory przebiegały uczciwie?

Osobiście im nie wierzę. ;)

Dopisane 05.07.2015r. o godz. 19:33:

Grecja powinna wyemitować obligacje i wystawić je na sprzedaż.

Wartość obligacji powinna przekroczyć kilkakrotną kwotę spłaty długu, bo spłata jednej raty niczego nie rozwiązuje.

Pomysł Brytyjczyka to chyba nie wypali.

http://natemat.pl/147101,internetowa-zrzutka-na-grecje-brytyjczyk-chce-uzbierac-1-6-mld-euro-by-pomoc-grekom
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo