~ napisał(a): Macie rację trzeba było wyremontować stare baseny a nie zrobić oczko wodne gdzie tam rozłożyć koc dzisiaj byłam na starych basenach nie było wolnego miejsca a tam będziemy chyba tylko staćNie ma tam trawy, ani piasku? Kiedyś był basen tylko tam. Dzieci i młodzieży znacznie więcej i wszyscy mieli miejsce.
~ napisał(a): Macie rację trzeba było wyremontować stare baseny a nie zrobić oczko wodne gdzie tam rozłożyć koc dzisiaj byłam na starych basenach nie było wolnego miejsca a tam będziemy chyba tylko stać
~ napisał(a):~ napisał(a): Macie rację trzeba było wyremontować stare baseny a nie zrobić oczko wodne gdzie tam rozłożyć koc dzisiaj byłam na starych basenach nie było wolnego miejsca a tam będziemy chyba tylko stać
100% racja - dlaczego nagminnie ignorują ośrodek na spacerowej ?
~ napisał(a):Bo za dużo tam darmozjadów pracuje !!~ napisał(a):~ napisał(a): Macie rację trzeba było wyremontować stare baseny a nie zrobić oczko wodne gdzie tam rozłożyć koc dzisiaj byłam na starych basenach nie było wolnego miejsca a tam będziemy chyba tylko stać
Właśnie. Ciekawe dlaczego MOSiR nie stara się o remont swojego obiektu ??
~ napisał(a):Bo za dużo tam darmozjadów pracuje !!~ napisał(a):~ napisał(a): Macie rację trzeba było wyremontować stare baseny a nie zrobić oczko wodne gdzie tam rozłożyć koc dzisiaj byłam na starych basenach nie było wolnego miejsca a tam będziemy chyba tylko stać
Właśnie. Ciekawe dlaczego MOSiR nie stara się o remont swojego obiektu ??