lia napisał(a): Najlepiej jest osądzać, ciekawe czy tak samo głośno krzyczeliby gdyby na miejscu kierowcy był ktoś z ich rodziny, wtedy siedzieliby cicho. Nie nam osądzać, kierowca swoją karę poniesie a najgorszą karą będzie dla niego żyć z myślą, że przez głupotę zabił kolegę. Szkoda, że większość zapomina o tym, że kiedyś też mieli naście lat i robili ròżne głupstwa tylko jednemu się uda a drugiemu jak widać nie. Nie osądzajmy jeśli nie chcemy byc osądzani bo nikt nie wie co go w życiu czekaDopisane 18.07.2015r. o godz. 09:04:Najlepiej jest osądzać, ciekawe czy tak samo głośno krzyczeliby gdyby na miejscu kierowcy był ktoś z ich rodziny, wtedy siedzieliby cicho. Nie nam osądzać, kierowca swoją karę poniesie a najgorszą karą będzie dla niego żyć z myślą, że przez głupotę zabił kolegę. Szkoda, że większość zapomina o tym, że kiedyś też mieli naście lat i robili ròżne głupstwa tylko jednemu się uda a drugiemu jak widać nie. Nie osądzajmy jeśli nie chcemy byc osądzani bo nikt nie wie co go w życiu czeka---ty z rodziny tego mordercy??zamilcz tepiszonie szkoda ze nie zabił twoich bliskich!!
skorn napisał(a): Co do filmiku, typowa dla pana Kazimierza amatorszczyzna. Skoro juz pan odciągnął człowieka od pracy, to trzeba było pozwolić mu się w spokoju wypowiedzieć, a nie przerywac w połowie. Nie widział pan nigdy helikoptera czy jak?
~sołtys napisał(a): Tak chciał zabic skoro tak jechał kazdy kto ma odrobine wyobrazni wie ze jezeli masz ograniczenie to masz sue do niego stosowac a nie po wiosce zapier tak jak on a on nie zastosowal sue do zadnych zasad tak jest winny tak chcial zabic tak jest morderca tak niech idzie do wiezienia tak niema koles mozgu tak wychiwali go rodzice tak s Kocham Bolec.Info ili zycie innym tak jest dla mnie kierowca zwyklym smieciem zabojcom idiotą niech pasarzer spoczywa w spokoju rodzina przezywa dramat a kierowca bandyta lezy w lozeczku w szpitalu ehhh ja bym zabil gnoja jakby zrobil to mojej rodzinie
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~sołtys napisał(a): Tak chciał zabic skoro tak jechał kazdy kto ma odrobine wyobrazni wie ze jezeli masz ograniczenie to masz sue do niego stosowac a nie po wiosce zapier tak jak on a on nie zastosowal sue do zadnych zasad tak jest winny tak chcial zabic tak jest morderca tak niech idzie do wiezienia tak niema koles mozgu tak wychiwali go rodzice tak s Kocham Bolec.Info ili zycie innym tak jest dla mnie kierowca zwyklym smieciem zabojcom idiotą niech pasarzer spoczywa w spokoju rodzina przezywa dramat a kierowca bandyta lezy w lozeczku w szpitalu ehhh ja bym zabil gnoja jakby zrobil to mojej rodzinie
Dokładnie TAK! Zwalacie winę na drzewa a taka jazda to usiłowanie zabójstwa albo próba samobójstwa. I nie mówcie ze młody, młody to znaczy dziwny czlowiek ? Jakby mu dać pistolet to by strzelał po wsi bo nie wie że moze kogoś zabić? Mam nadzieję że nastepne 10 lat będzie miał na dojrzewanie w przytulnej celi. Współczuję rodzinie ZAMORDOWANEGO
~ napisał(a): Kiedy w końcu wytna te drzewa, ile osób musi jeszcze zginąć? Nie ma drzewa = kierowca wjeżdża w pole = nikt nawet ranny nie zostaje