Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Roman nie będzie parlamentarzystą
~wyborca niezalogowany
17 lipca 2015r. o 15:19
No teraz, jak go Kukiz wyczuł to nagle nie startuje hahaha :) Jakoś niedawno, po kłótni z "bezpartyjnymi" samorządowcami, Kukiz na FB opublikował listy kandydatów i był na tej liście ten co się teraz tak zarzeka. Dobre :)
Ps. Może ktoś ma link do tego na FB bo nie mam tam profilu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gumka ? niezalogowany
17 lipca 2015r. o 16:06
Wystraszył się stary lis porażki.Podwinął ogon i wrócił do ciemnego lasu! Paweł wyczuł smrodzik i pożegnał się z "bezpartyjnym prezydentem.Wreszcie.
11445
PanM
17 lipca 2015r. o 16:53
Jest stare Ruskie przysłowie

" Szto napiszosz to i toporem nie wyrabiosz "

Kto figuruje na pierwszej pozycji ?

[img=1437144799_w7ui6nt.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Mieszkanka niezalogowany
17 lipca 2015r. o 16:54
Szanowny Panie Prezydencie, nie wnikam w powody, dla których podjął Pan taką decyzję, ale inwestycje jakie powstały za Pana PREZYDENTURY budzą podziw wójtów,
burmistrzów i mieszkańców wielu miast. Jako mieszkanka naszego grodu, z racji zawodu, współpracuję z mieszkańcami także innych miast i proszę mi wierzyć, wiele gmin jest po prostu skostniałych, jakby się czas zatrzymał w ubiegłym stuleciu. Szare, bure, odrapane domy, płyty chodnikowe powyrywane, a o inwestowaniu w infrastrukturę nawet nie ma mowy. Prawie 17 tat temu życzyłam Panu długiego panowania, dzisiaj wiem, że nie pomyliłam się. Życzę Panu dalszych sukcesów, aby niektóre przekuły się dobrostan mieszkańców naszego miasta.
2900
#falco nieaktywny
17 lipca 2015r. o 17:04
cholera ..bardzo niewyraźne ale się domyślam... :D :D :D

a jaką to ''umowę ''zawarł PR z mieszkańcami?
i dla ich dobra postanowił zostać?...dobre :D :D :D

Dopisane 17.07.2015r. o godz. 17:04:

hahahaha...''mieszkanka życzyła ''długiego PANOWANIA'' :D

''PANOWANIA''!!!!!...kapitalny zwrot :D
ucałuj mu jeszcze stopy :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
17 lipca 2015r. o 17:22
~Mieszkanka napisał(a): Szanowny Panie Prezydencie, nie wnikam w powody, dla których podjął Pan taką decyzję, ale inwestycje jakie powstały za Pana PREZYDENTURY budzą podziw wójtów,
burmistrzów i mieszkańców wielu miast. Jako mieszkanka naszego grodu, z racji zawodu, współpracuję z mieszkańcami także innych miast i proszę mi wierzyć, wiele gmin jest po prostu skostniałych, jakby się czas zatrzymał w ubiegłym stuleciu. Szare, bure, odrapane domy, płyty chodnikowe powyrywane, a o inwestowaniu w infrastrukturę nawet nie ma mowy. Prawie 17 tat temu życzyłam Panu długiego panowania, dzisiaj wiem, że nie pomyliłam się. Życzę Panu dalszych sukcesów, aby niektóre przekuły się dobrostan mieszkańców naszego miasta.

łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu.
Nagrała sie pani na tym magnetofonie w szafie?
11445
PanM
17 lipca 2015r. o 17:27
~Mieszkanka napisał(a): Szanowny Panie Prezydencie, nie wnikam w powody, dla których podjął Pan taką decyzję, ale inwestycje jakie powstały za Pana PREZYDENTURY budzą podziw wójtów,

Dziękczynny tekst pisany miodem z wazeliną .

Czy Pan Prezydent Piotr Roman jest usatysfakcjonowany anonimowymi lizusami?

A może Redakcja Bolec Info przypomni słowa Pana Prezydenta wygłoszone na sesji Rady Miasta w związku z wyposażeniem restauracji w BOK-MCC .
Słowa wybitnej troski o Bolesławiecką przedsiębiorczość.
Pytam kto , dlaczego i w jaki sposób starał się zamazać wszystkie możliwe linki do tamtej dyskusji w Radzie ?
A może Pan Prezydent Piotr Roman osobiście wyjaśni mieszkańcom / PO PIERWSZE MIESZKAŃCOM / Bolesławca kto i co w jego pojęciu jest miastem ?
Czy rozwój dotyczy urzędów , budynków administrowanych przez ratusz , spółek samorządowych wszystkich pracowników Gminy Miejskiej Bolesławiec ?

Czy może Pan Prezydent Piotr Roman nadal uważa / wypowiedzi 100 pytań do prezydenta Bolec Info / że droga otwarta dla młodych .Niech jadą za granicę.Są przecież samoloty , dobre drogi itp .Nic w tym złego że ludzie poszukują pracy za granicą.
A ja pytam -- dlaczego to Niemcy nie szukają pracy tu ? I odpowiadam .Bo tacy prezydenci jak Pan Panie Prezydencie Piotrze Roman przyczyniają się do tego czynnie .
Rozwój gospodarczy to rozwój społeczności a nie urzędów .

Proszę sobie przypomnieć nasz rozmowę --- Moja słowa
" Panie Prezydencie , zachowując pełnię władzy oraz wszystkie przywileje może Pan dokonać wyboru .
Może Pan prowadzić politykę taką jak do tej pory .Politykę zachowawczą w interesie jedynie popleczników i urzędu .

Ale może Pan też zacząć działać w interesie mieszkańców .Stymulować rozwój przedsiębiorczości oraz poluzować pręgi lokalnej turystyce / gastronomia , hotelarstwo itp /- wtedy stanie się Pan autentycznym budowniczym i wizjonerem.Przejdzie Pan do historii jako budowniczy jako twórca nowej epoki.

Mimo że " mleko się prawie wylało " dalej ma Pan wybór ---
Wystarczy posłuchać głosu ludzi którzy na co dzień muszą się zderzać z problemami które w pewnej mierze tworzy Pan i Pana otoczenie.
[img=1437146841_hdwtp5b.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Bolczyk niezalogowany
17 lipca 2015r. o 17:51
Przemuś ale ty go nie lubisz :P ...chyba jesteś za bardzo łatwowierny i tego są skutki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia