Fobiczny , daruj sobie . Nie możesz mnie wqurwić , ponieważ historia jaką studiuję sięga czasów , gdzie o Wyklętych nawet plemniki nie marzyły , nie mówiąc o jajeczkach :D Oskarżono mnie o grafomanię , no to i ja Ciebie oskarżam :D
Pytanie brzmi : wypijesz ze mną piwo w realu ? Dwuimiennego nie pytam , bo z plebsem się nie zadaje. Alterowicz też nie chce zagrać ze mną w szachy ... niech mnie ktoś qurwa przytuli , jak mawiał Osiołek , kumpel Shreka :D
Czyś to Ty ... Fobiczny ? ;)
A wracając do betoniarza. Kiedyś w parku Waryńskiego był cmentarz pomordowanych w pierwszej wojnie ... zwaną Światową , chociaż Bolesławiec , Polska i Europa , to nie cały Świat.
Dzisiaj na grobach pomordowanych bujają się starsze panie dbając o figurę i bawią się dzieci.
Jeden coma siedem mln dla kolegów króliczka i coś z budżetu dla Wolańskiego ( ten od mrówki :) ) za to , że chłopaki o siódmej rano robiją tymi odkurzaczami , nie mówiąc o kosiarzach trawy.
Otake polske nam chodziłło , jak mawiał Bolek :D
Zgodzisz się chyba Fobiczny :)
Dopisane 17.07.2015r. o godz. 21:32:
Qurcze , jak ja nie cierpię tych robotów . Rzeczy trzeba nazywać po imieniu ...
nie "robiją" , tylko n.a.p.i.e.r.d.a.l.a.j.ą tymi odkurzaczami , tak brzmiało w oryginale moich myśli :)
Dobrej nocy Wam życzę :)
Zastosowana autokorekta