~ napisał(a):~S napisał(a): Brawo Panie Romanie :D wygrał Pan bitwę na nerwy. Nowak się poddał i zrobi gliniadę za free :D
Zaczynam doceniać naszą władzę. W sumie to dobre zagranie. Też czułem, że Pan Nowak nie wytrzyma w kapciach przed telewizorem kiedy będzie okazja pokazać swój artyzm :D
Wszędzie tylko ta głupia polityka... Co niby wygrał? Niedźwiedzie z Hiszpanii za 20 000 zł + inne koszty ? A Pan Nowak choć mam co do Niego mieszane uczucia jak zwykle okazał sie prawdziwym Bolesławianinem i myśli o promocji miasta. :)
~ napisał(a):~ napisał(a):~S napisał(a): Brawo Panie Romanie :D wygrał Pan bitwę na nerwy. Nowak się poddał i zrobi gliniadę za free :D
Zaczynam doceniać naszą władzę. W sumie to dobre zagranie. Też czułem, że Pan Nowak nie wytrzyma w kapciach przed telewizorem kiedy będzie okazja pokazać swój artyzm :D
Wszędzie tylko ta głupia polityka... Co niby wygrał? Niedźwiedzie z Hiszpanii za 20 000 zł + inne koszty ? A Pan Nowak choć mam co do Niego mieszane uczucia jak zwykle okazał sie prawdziwym Bolesławianinem i myśli o promocji miasta. :)
Chytry traci dwa razy. Chciał 45.000 za co? Za trochę gliny? Za kilka osób obsługi? Bo reszta, to twarze ludzi z miasta malujących się dla frajdy, wolontariusze. Niech idzie gdzie indziej szukać dużej kasy :D Roman z Lickiewiczem wygrali, bo Nowak nie usiedzi na tyłku jak będzie w mieście impreza, w której można się pokazać, a nie chciał 15.000, więc robi za darmo, a kasa idzie na niedźwiedzie i finito.
~ napisał(a): Chciał 45.000 za co? Za trochę gliny? Za kilka osób obsługi?
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Chytry traci dwa razy. Chciał 45.000 za co? Za trochę gliny? Za kilka osób obsługi? Bo reszta, to twarze ludzi z miasta malujących się dla frajdy, wolontariusze. Niech idzie gdzie indziej szukać dużej kasy :D Roman z Lickiewiczem wygrali, bo Nowak nie usiedzi na tyłku jak będzie w mieście impreza, w której można się pokazać, a nie chciał 15.000, więc robi za darmo, a kasa idzie na niedźwiedzie i finito.