Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nauka/szkoła jazdy w Bolesławcu

~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 14:03
~niezdecydowana napisał(a): Powiedzcie co sądzicie o nauce jazdy Zenek lub Eska? Chcę zapisać się na prawko i każdy poleca inną szkołe. Rodzice są nastawieni na Zenka lub na Oleksego, a znajomi doradzają Eskę

Pokaż rodzicom zestawienie zdawalnosci w Legnicy naszych ośrodków i niech wybiorą dobrze http://www2.word-legnica.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=91
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~? niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 13:08
Każda z nauk jazdy ma swoje plusy i minusy, ale egzamin ostatecznie zależy od Ciebie i egzaminatora ;) Ja osobiście wolałabym taką szkołe, w której mają indywidualne podejście do kursanta oraz już trochę działającej na rynku o ugruntowanej opini
~M niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 15:55
~ napisał(a): Maciek Oleksy młodzi instruktorzy z poczuciem humoru i dobrzy fachowcy naprawdę polecam.

:)
657
#agak nieaktywny
11 kwietnia 2013r. o 21:12
Osobiście mogę już polecić Eskę, choć nie mam zielonego pojęcia, jak jest w innych szkołach. Jak jest w Esce? Luźna, miła atmosfera, zero stresu, krzyczenia, etc.

www.agakryspin.com
~anonim niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 22:22
TYLKO OLEKSY! POLECAM MACIEK ROBI ŚWIETNA ROBOTE :-)
~...a niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 8:10
~anonim napisał(a): TYLKO OLEKSY! POLECAM MACIEK ROBI ŚWIETNA ROBOTE :-)

Maciek tak, jak najbardziej polecam tego Pana!!!!!
~ niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 9:11
~...a napisał(a):
~anonim napisał(a): TYLKO OLEKSY! POLECAM MACIEK ROBI ŚWIETNA ROBOTE :-)

Maciek tak, jak najbardziej polecam tego Pana!!!!!

na stronie WORDU w legnicy pisze że ma 30 % zdawalności, a plus ponad 50, eSka to samo. U Zenka jest podobno też dobrze, chodź pisze że ma 37 %. Faktycznie swietna robota :( Co wy scie tam robili na tym kursie? :P. Dzięki, raczej nie skorzystam.
4218
#zofka nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 13:42
Darek z Auto szkoły,no i Auto szkoła. :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!