fobiak napisał(a): ukraincy wychodza z podziemia, niech podadza nazwisko banderowca
Nie wiem czy to jest jakiś neoukrainiec i tak daleko z twierdzeniami bym nie wyskakiwał, ale wiem że zamordowanie setek dzieci przez Ukraińców to była tylko czystka etniczna.
Teraz przygłu py udają oburzenie a jak się mówi o Wołyniu to mają argument "to było kiedyś i nie miejmy wiecznej urazy" :)
Wklejałem tu zdjęcia z Wołynia to mi je kasowali bo niby brutalne.
Są to zdjęcia historyczne i według mnie wolno je wklejać i podejrzewam ,że kasują bo nie chcą o tym mówić bo to teraz niepoprawne politycznie.
A najzabawniejsi są ci kinomani co lubią horrory "gore".
Ktoś tam kogoś piłą mechaniczną reza a jak jakiś siekierą wywija w Kamiennej Górze to nagle są oburzeni i przerażeni :)
25 lat było aby prawo skonstruować przeciwko mordercom a dzisiaj głupa walą dlaczego ludzie tacy są że mordują.
Bezrobotni dostają świra i świra dostają też ci z obozów pracy.
Porobi taki 20 lat i albo pójdzie na wózek inwalidzki albo wyjdzie z chorobą psychiczną ;)
Ja bym się na waszym miejscu przyzwyczajał do nowej rzeczywistości.
Zanim was choroba psychiczna złapie to pomyślcie o swojej ułomnej poprawności politycznej i waszym grzechu zaniechania chęci zmian.
A horrorów nie oglądajcie bo nie potraficie kojarzyć filmu z rzeczywistością życia codziennego.