Kazimierz Marczewski napisał(a): Na szczęście żyjemy w kraju demokratycznym. Każdy ma prawo do wyrażenia swoich opinii np. jako happenigu.
Z definicji Happening (z ang. „dzianie się”, „zdarzenie”) – zorganizowane wydarzenie o charakterze artystycznym, ograniczone czasowo, mające swoją dramaturgię, tworzącą logiczną narrację, lub zestaw znaków: haseł, obrazów, gestów, przedmiotów, postaci w przestrzeni.
To po pierwsze!
Po drugie ja osobiście obserwowałem przez całą trasę nazwaną przeze mnie Czarną procesję i swoje spostrzeżenia w olbrzymim skrócie na zdjęciach i filmie video przedstawiłem.
pozdrawiam serdecznie
~takie tam bla bla napisał(a): Panie redaktorze powinien pan być osobą NEUTRALNĄ .
Fakt zrobił pan dobrą robote dziennikarską ( 20000 wyświetleń)
Moja prośba aby redakcja zwróciła się do rzecznik UM jak to widzi Ratusz .
Pozdrawiam
~ napisał(a): Niestety, ale liczba wyświetleń jest wynikiem kontrowersyjności tematu. Bolec info buduje swoją pozycję w sieci na kontrowersjach i kłótniach. Pasuje im jak internauci się kłócą, a sami też publikują kłótliwe artykuły. Neutralność i obiektywizm nie jest zachowana. Gdyby to była prawda, że Pan Nowak ma udziały bolec.info to wszystko nabiera jasności.
~warta napisał(a):~ napisał(a): Niestety, ale liczba wyświetleń jest wynikiem kontrowersyjności tematu. Bolec info buduje swoją pozycję w sieci na kontrowersjach i kłótniach. Pasuje im jak internauci się kłócą, a sami też publikują kłótliwe artykuły. Neutralność i obiektywizm nie jest zachowana. Gdyby to była prawda, że Pan Nowak ma udziały bolec.info to wszystko nabiera jasności.
Wolę kibicowanie zwykłym mieszkańcom, niż lizanie rowa władzy samorządowej tak jak jak przekupiona konkurencja.
~ napisał(a): Niestety, ale liczba wyświetleń jest wynikiem kontrowersyjności tematu.
emem napisał(a):
Mam satysfakcje, ze Portal i Gazeta Bolec.Info w sposob obiektywny