No i gdzie ta wyrażająca dezaprobatę Lucy z Miami? :) buhahaha
Dobrze, że to pokazaliście, bo już reżimowe media opłacane z naszych podatków próbują wmawiać, że ludzie byli zniesmaczeni. No tak, bijący brawo, to pewnie byli podstawieni przez Nowaka ludzie :)
Czekamy na video posłusznych ratuszowych mediów w których pokazana będzie ta dezaprobata?
~Bolesławianka niezalogowany 24 sierpnia 2015r. o 23:27
Zachowanie Pana Nowaka na skrzyżowaniu koło wieżowca było skandaliczne!!!!! - wykrzykiwał pod adresem organizatorów niemiłe wyzwiska między innym, cytuje: "ŁAJZY, ŁACHUDRY,....." aż niezadowoleni oglądający paradę ludzie - mieszkańcy i goście sami Pana Nowaka upominali, że to nie miejsce na takie zachowanie. Było mi wstyd!!!! Nieporozumienia na szczeblu organizacyjnym wyjaśnia się za zamkniętymi drzwiami i tyle w temacie!!!! :)
~Bolesławianka niezalogowany 24 sierpnia 2015r. o 23:38
Aaaaa, jeszcze jedno - bądźmy obiektywni, w filmiku Pana Nowaka tylko pokazano to co było w Rynku, a gdzie dalszy marsz tej "procesji"???? Dlaczego w dziwny sposób weszła i wyszła ta grupa w Paradę Ceramiczną? Brak było Panu Nowakowi i jego całemu orszakowi cywilnej odwagi odsłonić twarze i wejść na stadion? Jak się bawić, to się bawić do końca - a nie do połowy, ha, ha ha, :) Nie jestem za gliniadą, ale też nie jestem przeciw gliniadzie - ale wstydu należy sobie oszczędzić :)
Obejarzlem wszystko i widze jak ogólnie ludzie stoją obojetnie. Moze jakies 10% bilo brawa i tak wiekszosc na zasadzie "bo ktos szedl". Widze ze redaktorzy bolec.info razem z Nowakiem staraja sie wykreowac jakas rzeczywistosc ktorej nie bylo. tak niektorzy bili brawo ale wiekszosc nie. czemu nie pokazano tego co dzialo sie pod wiezowcem i jak tam ludzie zareagowali na Nowaka??
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.