Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak naprawdę bolesławianie reagowali na protest sympatyków Glinoludów?
11100
#Blackjack nieaktywny
25 sierpnia 2015r. o 6:55
A co miał na kolanach dokoła ratusza latać i prosić o kasę i przebaczenie?
Tylko zdechłe ryby płyną z prądem i szacun mu za to, że się nie dał poskromić ;) i nie połakomił się na te "drobne".

:>

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 7:36
panie nowak brak słów wyszło dlaczego pan wymyślił gliniade (bo nie organizował) dla własnej sławy dla kasy bo na pewno nie dla Bolesławca jest pan wg mnie zwykłym małym człowieczkiem któremu chodzi wyłącznie o kasę niech pan wraca skąd przyjechał my nie chcemy tu takich ludzi .
~ niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 7:39
po tym popisie nowaka niedobrze mi się robi jak patrze na niego paryską i glinoludy popierają go tylko ci którzy przesiadują w jego grajdołku ale i z nimi prędzej czy później się poróżni - taki człowiek
~ niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 7:44
żenujący spektakl i tyle.komu miał zaszkodzić?polityka i tyle w wykonaniu grupy żądającej kasy nie biorąc pod uwagę kosztów budżetu,ma być i tyle.sami sobie szkodzą i dobrze. polityczno-artystycznym występom mam nadzieję zakończyliście raz na zawsze swoją działalność.wolę spektakl choćby artystów z księżyca ale artystów,bo może ludzie już by chcieli zobaczyć coś innego od glinoludków.za rok zróbta se kukłę swojego guru.......był polityczny przeciwnik ,niech następnym razem będzie polityczny lider.focha se strzelili dzieci i wywalili kilka tysięcy na kukłę i koszulki....jak was traktować poważnie,spieprzyli fajny rodzaj zabawy na cześć politycznego show,prawie nie zauważonego ......bo kogo to interesuje.nie potraficie się już z nikim porozumieć,dogadać i cokolwiek ustalić,dlatego i turyści i mieszkańcy sączyli sobie browara nie zwracając na to uwagi......po prostu mają dość polityki,przynajmniej w te dni.
~ niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 8:32
~ napisał(a): panie nowak brak słów wyszło dlaczego pan wymyślił gliniade (bo nie organizował) dla własnej sławy dla kasy bo na pewno nie dla Bolesławca jest pan wg mnie zwykłym małym człowieczkiem któremu chodzi wyłącznie o kasę niech pan wraca skąd przyjechał my nie chcemy tu takich ludzi .

- POKORY JESZCZE RAZ POKORY PSEUDO ARTYSTO ...
~Malkon niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 8:42
Nie wiem dlaczego Pan Kazimierz tak wkleił się w Nowaka i zamęcza ten temat. Dla mnie Bogdan N. jest artystą a polityka to niestety jego pięta achillesowa. Ostatnim "popisem" nie zyskał u mnie punkcików.
~ niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 9:09
P. Nowak nie chciał zorganizować gliniady i już. Pewnie będzie musiał oddać 15tys. które na nią dostał. Trochę żenujące z tą kuką :/
1
emem
25 sierpnia 2015r. o 9:10
~ napisał(a): P. Nowak nie chciał zorganizować gliniady i już. Pewnie będzie musiał oddać 15tys. które na nią dostał. Trochę żenujące z tą kuką :/

Nowak nie dostal (nie wzial) 15 tysiecy. 15 tysiecy otrzymala Via Sudetica na parade miejska.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!