Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi kandydatem na posła
~AntiGovRebel niezalogowany
14 października 2015r. o 13:44
Proszę Cię, dlaczego obecni kandydaci tej Nowoczesnej nie mieli tak genialnych pomysłów wcześniej gdy poslowali z ramienia Po, UW i Ud? Kolejna żałosna próba odwrócenia uwagi, by trwać przy korycie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 października 2015r. o 13:49
~WZG napisał(a): Tylko Nowoczesna daje odpowiedz jak to zmienic. Ale memami czy tzw. ustawami pro obywatelskimi za którymi nic sie nie kryje. Albo totalna anarchia w werski KORWIN. System bedzie istnial zawsze wbrew temu co promuja niektorzy. Musi on byc poprostu dobry.

Nowoczesna jest tak naprawdę bardzo staroczesna - to starzy wypróbowani towarzysze oddelegowani na odcinek banków!

To dlatego tv reżimowa staje na głowie i pompuje ich na maxa. Już nawet nie pompują PO, tylko nowoczesną platformę ratunkową dla PO.
http://wmeritum.pl/zadziwiajace-statystyki-wystapien-politykow-w-tvp-nowoczesna-otrzymala-wiecej-czasu-niz-po-i-pis-razem-wziete/
~ niezalogowany
14 października 2015r. o 13:56
~ napisał(a): Całe szczęście że wyjechali i że jesteśmy największymi dziadami Europy ;)
Wygonić jeszcze ze 3 mln i nie będzie złodziei w Polsce :D

Leczta się ludzie na nogi, bo na głowę za późno!

Sam się lecz na nogi bo ''co głupiemu po rozumie.
~ niezalogowany
14 października 2015r. o 14:04
~ napisał(a):
~ napisał(a): Całe szczęście że wyjechali i że jesteśmy największymi dziadami Europy ;)

Sam się lecz na nogi bo ''co głupiemu po rozumie.

Przecież masz napisane w akcie urodzenia dziad z dziada, pradziada.
~ niezalogowany
14 października 2015r. o 14:21

Człowieczku nie mierz ludzi swoją miarą i nie obrażaj może ty jesteś dziadem więc weź się za pracę ,już twoi idole mają wyświechtane hasło ''Polska w ruinie.Ja mam wybudowany piękny dom polityka mnie nie interesuje,żyje mi się dobrze, stać mnie na wczasy, wykształciłem dzieci które pracują w Bolesławcu i nie mają zamiaru wyjeżdżać.
~WZG niezalogowany
14 października 2015r. o 14:38
Macie kapital, to inwestujcie w polski przemys, albo wskazcie kto ma to robic. Jak Polak inwestuje to tez krzycza ze ukradl bo przeciez z kad ma?! Taka polska mentalnosc. przez 25 lat wpuszczalismy zagraniczne firmy zeby nazbierac kapital i samemu potem inwestowac. Po 89 r Polska byla bankrutem nie bylo wlasnosci prywatnej, z czego chcieliscie sie rozwijac. Zreszta PIS tez ulatwial wchodzenie zagranicznym koncernom na polski rynek, pokazal to w wyliczeniach sukcesow jeden z fanatykow. Teraz jest czas na promocje i wspomaganie polskich firm, bo maja kapital i know how.
~ niezalogowany
14 października 2015r. o 14:40
Jesteś z PO czy PSL?
Bo Polacy mają najniższą średnią płacę w Europie!
Sprawdź sobie!
~ niezalogowany
14 października 2015r. o 15:01
Cani napisał(a):
Skaut napisał(a):
... i wydobył w końcu polską gospodarkę z "czarnej dziury", w której bez niego tkwiłaby do dzisiaj !!

Polska istnieje tylko formalnie - został ch*j, dupa i kamieni kupa. Mmy ponad bilion długu (nie do spłacenia), żadnego polskiego przemysłu (banków, gazet), 4 mln najwartościowszych Polaków za granicą, najniższe płace w Europie, najdroższy gaz w Europie, ZUS bankrutem, służba zdrowia na dnie, pracujemy na obcych na śmieciowych umowach.
Ja chcę do "czarnej dziury".
Precz z Balcerowiczem i jego "nowoczesnym" kumplem Petru, który stręczył Polakom kredyty frankowe i doradzał Tuskowi.[img=1444807316_4f6rsus.jpg]

KONIECZNIE UWOLNIĆ POLSKĘ OD PIS-u !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza