~olek napisał(a):~niestety napisał(a): Jeszcze będziecie przeklinać ten dzień kiedy wybraliście prezydencika Dudę,nie wspomnę o tym prostaku Piotrusiu Dudzie i o jego śmiesznym związku zwanym Solidarność czwartej RP : Nie o take Polskę walczyłem.
I dobrze że Duda jest prezydentem. Gdybyś miał dalej tego gajowego za prezydenta z całą tą PO założoną przez niemieckich agentów to miałbyś za pół roku cały kontyngent imigrantów, którzy za 10-15 lat zaczną Polakom łby obcinać. Ale widzę, że mózg masz nieźle urobiony przez tvn.
~ napisał(a):
Za to tobie mózg się zlasował od telewizji Trwam i pisowskiej propagandy. :P
~ napisał(a):
Za to tobie mózg się zlasował od telewizji Trwam i pisowskiej propagandy. :P
falco napisał(a): cyrkiem jest to że prezydent Niemiec mówi ''Polska jest piękna ,rozwija się ...'' a polski prezydent odpowiada '' ale Polska jest niesprawiedliwa'' :D
jak to się nazywa ?...promocja? :D
to mówi polski prezydent ?..ten ''wszystkich Polaków''?
jak dobrze że nie mój... :>
~Tak z boku patrząc........... napisał(a): ... Miłego wieczoru, tak uroczystego co dla niektórych, jak dobrze, że nie hołduję okrągłostołowcom.
~Tak z boku patrząc........... napisał(a):falco napisał(a): cyrkiem jest to że prezydent Niemiec mówi ''Polska jest piękna ,rozwija się ...'' a polski prezydent odpowiada '' ale Polska jest niesprawiedliwa'' :D
jak to się nazywa ?...promocja? :D
to mówi polski prezydent ?..ten ''wszystkich Polaków''?
jak dobrze że nie mój... :>
To jest nieprawda?... '' ale Polska jest niesprawiedliwa''