~glinolód napisał(a): gliniada jest super ale to co wyczynia pan nowak to inna sprawa w zeszłym roku gliniade organizowała via sudetica dlaczego w tym roku nie było gliniady tylko kilku protestujących mimów bo go to przerosło z całym szacunkiem ..
~jajaja napisał(a): BZWBK kilka tysięcy?? Marzenie :)
Za 15 tysięcy można zorganizować bardzo fajną imprezę ... Pieniądze które poszły na marną prowokację i ośmieszenie tego miasta i jego władz (jakie by nie były - szacunek się należy!) były pewnie większe niż na gliniadę. Sam wspomniał, że w tym roku gliniada nie została wyłączona z parady i ze święta ceramiki.
Z całym szacunkiem - NIE jesteśmy z tej samej gliny :(
~ napisał(a):~jajaja napisał(a): BZWBK kilka tysięcy?? Marzenie :)
Za 15 tysięcy można zorganizować bardzo fajną imprezę ... Pieniądze które poszły na marną prowokację i ośmieszenie tego miasta i jego władz (jakie by nie były - szacunek się należy!) były pewnie większe niż na gliniadę. Sam wspomniał, że w tym roku gliniada nie została wyłączona z parady i ze święta ceramiki.
Z całym szacunkiem - NIE jesteśmy z tej samej gliny :(
To zorganizuj gołodupcu, a nie pitol nam tu na na bolcu.
~ napisał(a): Anetka? :)
~Yaco napisał(a): Gliniada - TAK jako finał w niedzielę, smarujemy wszystko i wszystkich łącznie z niedźwiedziami, chyba że gliny wystarczy tylko dla paru glinoludów. Ile gliny można kupić za 15 tysiaków? A no i ile kosztowała czarna parada - bo brakło kasy na glinę?
~Aneta Opała napisał(a):~ napisał(a): Anetka? :)
Jeżeli to mnie wywołano to informuję ,że sprzyjam Gliniadzie i Bogdanowi od zawsze. A także wszystkim, którzy chcą dawać energię pozytywną.
Nie ja jednak jestem autorką tego wpisu podpisanego "sprzyjająca". A , że poznałam smak fałszywych oskarżeń o anonimowe wpisy , których nie byłam autorem na wszelki wypadek podpisuję się jak mało kto tutaj z imienia i nazwiska dzięki czemu moje IP jest portalowi znane.