~xl napisał(a): cyt. - Dziś rocznica zamachu na WTC. Od jedenastu lat media intensywnie propagowały niechęć do islamu i jego odłamów. Przekazywały jako newsy, filmy z egzekucji innowierców, skutki zamachów, wywiady ze zgwałconymi i porwanymi kobietami, pokazywały bestialskie mordy na chrześcijanach, karmiły nas nienawiścią do wszystkiego co islamskie. Dziś te same media szydzą z opinii publicznej, gdy ta daje jasny sygnał, że pamięta o tych zbrodniach i nie życzy sobie w kraju nad Wisłą choćby kilku tysięcy "dodatkowych" muzułmanów. Mamy prawo, by obawiać się tego, czym "karmiono" nas przez tyle lat
Amen. Ale problem ze ścierwomediami polega na tym , że finansowane są nie przez reklamodawców , tylko przez dystrybutorów pieniędzy ... mniejsza o walutę , wszak kapitał nie ma narodowości :) Stawiam tezę telewizornie i radia Kraju nad Wisłą ... kłamią :) Bez wyjątku.
eto napisał(a): ...
Obawiam się, że duża część naszego społeczeństwa chciałaby zostać uchodźcą we własnym kraju za takie pieniądze. :D ;)
Ja się nie obawiam Eto :) Ja to chciałbym zostać " uchodźcą" we własnym Kraju , albo Rodziną Zastępczą dla dwójki moich szkodników ... ale gdybym miał zostać synem , bądź ojcem
Skołowanej Skopaczówny
( a zwróćcie uwagę na duże litery ... wracając do numerologii Stefana :D ) .
Prezydent Europejczyków , niejaki Ryży Olsen , niby Kaszub z pochodzenia , Alma Mater Skołowanej Skopaczówny , Wódz POpaprańców i były dowódca tytanica o wdzięcznej nazwie Polska , ględzi coś dzisiaj o solidarności. Mam takie wrażenie , że temu tuskowi każde kłamstwo przez gardło przejdzie . Bóg jeden raczy wiedzieć , jakież to geny sprawiły germańskie i żydowskie korzenie byłego Płemieła .
Dobranoc Bracia Lachy i Wy , Piękne Słowianki :)