Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

OBÓZ DLA UCHODZCOW

211
skorn
16 września 2015r. o 15:53
~Ramaj napisał(a):
~xl napisał(a): A czytał ty Ramaj całą wypowiedź Pana Prezydenta czy tylko wychwycił z prorządowych mediów wyrwane zdanie z kontekstu???

hahahhahahaha zobacz Ramajku co Tusek mówił w 2007 roku :D :D

Ośmieszyłbym się, gdybym mówił dziś w Londynie: słuchajcie, wracajcie. Bo co? Dam im równie dobrze płatną pracę jak w Londynie? Nie dam - mówił w 2007 roku Donald Tusk (http://www.tvn24.pl)

A tu masz obejrzyj sobie co per Tusek mówił :D :D fałsz i obłuda medialna nie zna granic ani honoru ani twarzy

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/andrzej-duda-z-takim-samym-przekazem-jak-donald-tusk-osiem-lat-temu,577400.html

No i co z tego ?To ,że tamten nie wiedział gdzie co można ,nie usprawiedliwia tego.

No i to z tego, że dobrze ci pojechano, ty platformerski klakierze.

Dopisane 16.09.2015r. o godz. 15:53:

http://natemat.pl/154775,proste-prawdy-wedlug-wlasciciela-amrit-kebab

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
16 września 2015r. o 16:44
~Ramaj napisał(a):

No i co z tego ?To ,że tamten nie wiedział gdzie co można ,nie usprawiedliwia tego.

Wychodzi na to że najlepszy polityk unijny to taki ,co nie wie gdzie co można.
Taki Schulz też nie wie co to demokracja i siłą będzie nam uchodźców sprowadzał.
On nie wie ,że w demokracji nie można siłą nic narzucać.

Taki Putin czy Orban wie co u siebie można ale taki urzędas europejski wie lepiej co oni mogą u siebie a czego nie mogą.
Wychodzi na to że Unici najlepiej wiedzą jak rządzić, ale nie u siebie.
~ niezalogowany
16 września 2015r. o 17:21
"Urodził się w rodzinie pieszczochów okresu stalinizmu.Od dziecka byli z bratem świetnymi aktorami,razem ukradli księżyc.Wprowadzenie stanu wojennego zastało go schowanego pod stołem mamusi,więc zdziwił się bardzo.Chciał internowania,ale milicjanci w komendzie na Żoliborzu popędzili mu kota.Bardzo się chciał wykazać,więc pracę naukową oparł na Leninie i Marksie.W 1989 r. czując wiatr przemian ochrzcił się,dla pijaru.Nieprawda jest,że NIC mu nie wyszło poza zębami i włosami z nosa.Zrobił z niczego 3 prezydentów.Udaje mu się trzymać stołek w parlamencie już 25 lat.Ma kota i dom po rodzicach.Zgadnij kto to?"
~majętny Stef niezalogowany
16 września 2015r. o 17:41
Jest lemingiem. Uważa że referendum to wywalanie kasy w błoto.
Zasiłki dla muzułmanów traktuje jako inwestycja na przyszłość i według niego warto wydać te pieniądze.
Uważa też, że policji i celnikom za pilnowanie uchodźców trzeba płacić aby tamci nam nie uciekli.
Jeżdżąc golfem dwójką i zarabiając 400 euro uważa że w UE go szanują.
Zawsze głosuje na równorzędnych polityków, równorządnych przy stole unijnym.
Patrząc na zachodnich polityków uważa że reprezentują oni swoje narody.
Nienawidzi kiboli z całego serca.
Twierdzi że ten który nie potrafi zaśpiewać hymnu to de bil a ten co potrafi to nacjonalista.
Ma też swoich mężów stanu, i chociaż mają pewne braki w wiedzy (np. analfabetyzm) to uważa że to mędrcy europejscy.
Uważa że analfabetyzm to choroba a nie brak oczytania.
Matematyka u niego nie gra roli bo w XXI wieku liczy się humanizm.

Jak myślicie kto to? :D
3145
#hemi nieaktywny
16 września 2015r. o 19:27
Tacy wielce otwarci niemcy nagle zaczęli sprawdzać granicę niemcy/francja ,a poza tym w miastach sie przepełniło.
Czyżby koniec gościnności ,bo sobie nie radzą,a imigranci robią rozpiętrol ? :P :P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2015r. o 21:52
~majętny Stef napisał(a): Jest lemingiem. ... Matematyka u niego nie gra roli bo w XXI wieku liczy się humanizm.
...

Toś mi zadał klina Stefan. Zdradź tajemnicę. Czyżby o Bolka chodziło ? Czy może tego celebrytę Giertycha ? Nie , ten nie jeździ golfem , ale zabłysną dzisiaj w ścierwomediach oferując 10 tys. za rozpoznanie bandytów , co go wczoraj napadli . Bidulek. Pójdę chyba na niego głosować , bo taki nieszczęśliwy :D

A wracając do sprawy , etatysta Schultz , doskonale wie czym jest ta niby demokracja. Wszak stoi na wierzchołku nowoczesnej wieży Babel i stróżuje interesom żydobanksterów , właścicieli EBC. Drugi etatysta Tusk może go cmoknąć. Odnośnie demokracji ; podoba mi się określenie " miękki totalitaryzm " , bez zamordyzmu i obozów koncentracyjnych , ale we właściwym kierunku do ubezwłasnowolnienia państw narodowych pod auspicjami eurokołchozu. Co mądrzejsi , obcykani nieco z historią , widzą wyraźnie reaktywację ZSRR , ale tym razem pod szyldem UE.

Postawię tezę : wiszący na włosku globalny konflikt pomiędzy wyznawcami dwóch najliczniejszych religii , jest na rękę wyznawcom Talmudu. Ludzkie bydło będzie się zarzynało nawzajem , a trzeci korzysta :D

Potrzeba " świeżej krwi " w skostniałej Europie. Dla porównania podam info , że Stalin do prowadzenia wojny defensywnej wyszkolił sobie milion spadochroniarzy , zamiast Kopaczy ... :D , nomen omen ... okopów :D

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~smiertelna choroba niezalogowany
17 września 2015r. o 10:18
OBUDŹ SIĘ EUROPO!
HYBRYDOWA WOJNA ISLAMU TRWA!
To jest Hidżra! Zajmowanie terenu wroga przez zasiedlenie
Na Facebooku pojawił się wpis europejskiego wyznawcy islamu, który bez ogródek stwierdza z czym mamy obecnie do czynienia.
"Moi mili, ja jestem muzułmaninem i mnie nikt kitu ani ciemnoty nie wciśnie. To co się dzieje to jest regularna inwazja, nazywana w islamie Hijra (Hidżra), czyli zdobycie terenu wroga poprzez zasiedlenie, najczęściej pokojowe, bez walki" – pisze Michael Waldorf Kappersteen.

"Ja się tego boję bardziej niż większość z was bo wiem jak to się prawdopodobnie skończy. Nikt mi nie powie że setki tysięcy młodych mężczyzn w wieku poborowym jadą tutaj ze strachu przed wojną. Nikt mi nie powie, że ludzie wychowani na bliskim wschodzie i w Azji dostosują się do naszych, tak, naszych europejskich wartości. Jestem europejskim muzułmaninem , religia jest moją prywatną drogą czczenia Boga, a nie stylem życia czy doktryną polityczną. Na pierwszym miejscu jestem europejczykiem, a wszystkie izmy zostawiam w domu. Boje się ich, ponieważ oni narzucą nam w przeciągu kilku lat swój średniowieczny, feudalny i antydemokratyczny porządek, a ci którzy się nie dostosują będą prześladowani. Matematyka nie kłamie: każdy z samotnych ma pozostawioną gdzieś rodzinę, która korzystając z prawa UE ściągnie tutaj prędzej czy później, więc liczbę imigrantów należy już teraz pomnożyć razy 3 lub 4, dzietność muzułmańskich rodzin z tamtego obszaru to 3 dzieci w górę, więc jeśli teraz mamy milion muzułmańskich małżeństw w Europie to za 20 lat będzie ich 3 razy więcej, optymistycznie licząc" – pisze Kappersteen.

"Jeszcze jedna rzecz która mi się rzuca w oczy: ci uchodźcy twierdza ze za przejazd do Europy muszą płacić po kilka tysięcy dolarów - skąd takie rzesze rzekomo biednych ludzi którzy wszystko stracili, maja takie pieniądze? Ja nie mam złudzeń ze jest to zaplanowana, gigantyczna akcja kolonizacji Europy"
~Mario niezalogowany
17 września 2015r. o 10:28
ludzie czego wy sie tak ich boicie , przecież przy takiej opiece socjalnej , przy braku opieki medycznej , braku pracy , oni spieprzają jak najdalej od nas !!! Przecież to naród nierobów im tylko socjal w głowie , a ta rzesza młodych byków , to kto oni sa ? Wiadomo..................... wyznawcy Allaha , to jest bezkrwawa aneksja Europy !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza