Panietam ze p. Prabucki czynnie sie wlaczyl i zaangazowal w zainicjjowanie realizacji marketu DINO, dzieki temu nie musze ganiac z torbami po calym miescie. Za to Panu dziekuje i sie odwdzięczę. Pozdrawiam Aga B.
Wiele się tu pisało że muszą być młodzi, aktywni z językami itp... A ja się pytam co to zmieni w przypadku jednego radnego i to w opozycji? Ano nic nie zmieni. Wolę zatem doświadczonego i dojrzałego człowieka jakim jest Pan Hubert, który przynajmniej zna się na samorządzie i wie gdzie i czego szukać. Poza tym to równy sąsiad i lucki Lucek. Głosuję na niego, bo jak siedział tam na stolcu to zawsze miał czas dla szaraków takich jak ja. Powodzenia!
Jestem za! będe głosowac na Pana Huberta, doświadczony, zawsze z ludźmi, blisko, a nie jakie wyrwane z kontekstu osoby, którze nagle startuja, nagle chcą COŚ robić, tylko nie wiedząc tak na prawdę co...
Jestem za! będe głosowac na Pana Huberta, doświadczony, zawsze z ludźmi, blisko, a nie jakie wyrwane z kontekstu osoby, którze nagle startuja, nagle chcą COŚ robić, tylko nie wiedząc tak na prawdę co...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.