Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kontrowersje wokół Mirosława Sakowskiego
2346
#gustaw nieaktywny
9 września 2015r. o 14:31
Saki i Maj.... oby się kręciło i na to ...j !

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9346
Namaskar
9 września 2015r. o 15:09
Jak dla mnie to KONTROWERSYJNY jest termin artykułu, akurat na parę dni przed wyborami... Wyszukiwanie minusow u tych co ich nie lubimy.... Brawo redakcjo! :/ :(
DYREKTORZE - jak powiada przyslowie : ,,Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... ,,

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
~ niezalogowany
9 września 2015r. o 15:14
Nightmare napisał(a): W sądzie nie szukajcie sprawiedliwości. Tam się albo wygrywa, albo przegrywa.

Popieram. Czasy sprawiedliwe już były. Wielu ludzie w Polsce nie wierzy ani nie ufa policjantom, prokuratorom sędziom na wszystkich szczeblach. No, pewnie SN rozpatruje jedynie sprawiedliwie. Ale na niego trzeba mieć pieniądze, bo adwokat z wyższej półki sobie życzy... odpowiednio.
12904
BogdanNowakJr
9 września 2015r. o 15:20
Namaskar napisał(a): Jak dla mnie to KONTROWERSYJNY jest termin artykułu, akurat na parę dni przed wyborami... Wyszukiwanie minusow u tych co ich nie lubimy.... Brawo redakcjo! :/ :(
DYREKTORZE - jak powiada przyslowie : ,,Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... ,,

Czyli lepiej nic głośno nie mówić o Nepotyzmie w Bolesławcu i marnowanych publicznych pieniądzach....a karawana jedzie dalej?
9346
Namaskar
9 września 2015r. o 15:41
Jakbyśmy o wszystkich przewałkach finansowych naszych wysokopostawionych pisali, to mam podejrzenie , że na nic inneg nie byłoby miejsca na tym forum....
Mi się nie podoba to, że akurat taki czas wypadł na rozgrzebywanie spraw nienajświeższych.

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
~majętny Stef niezalogowany
9 września 2015r. o 15:48
Namaskar napisał(a):
Mi się nie podoba to, że akurat taki czas wypadł na rozgrzebywanie spraw nienajświeższych.

A podoba ci się ,że nie wyciągano sprawy jak była świeża?
~ niezalogowany
9 września 2015r. o 15:48
Namaskar napisał(a): Mi się nie podoba to, że akurat taki czas wypadł na rozgrzebywanie spraw nienajświeższych.

Nienajświeższa??!!:)

Wyrok zapadł 9 września 2015 roku. :)
Który dzisiaj jest? :>
~yoko niezalogowany
9 września 2015r. o 15:53
Rozgrzebywanie spraw? Chyba ludzie mają prawo poznac dzialalnosc kandydata. Inna sprawa jest fakt ze zamiast olac wywiad, to wrzucil go jak kupe w wentylator a odpryski trafią duzo wyzej. Kto mu doradza?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza