~Anonim napisał(a): "Bolesławianina"
"z Tomaszowa Bolesławieckiego"
...
~To nie hejt napisał(a): nie powiem ciastem kręci zawodowo, zaś pizze robi ch**wą i jest ale właśnie jest ale, dość dużo ludzi tak ową umiejętność posiada ostatnio widziałem owe cuda może nie tak piękne jak Irek wykonuje, lecz zwykła alapizzeria w sklepie Auchan Legnica.
To nie jest talent to jest nabyta umiejętność, wystarczy czas, motywacja i chęć nabycia danej umiejetości. Szanuje go za to ponieważ ową umiejętność opanował doskonale, lecz można sie nauczyć perfekcyjnie operować żurawiem, tirem, wózkiem dwuosiowy itp,. i nikt nie chwali się taki alaTalentem w sumie taki 150 metrowy żuraw w studio mam Talent i operator przenoszący np jajko nie rozbijając go ! Jest moc więc ,Panowie Operatorzy którzy
tego dokonają Maja talent !poza tym 10% Prowizji za pomysł ! Pozdrawiam życzę szczęścia Irkowi !
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~To nie hejt napisał(a): nie powiem ciastem kręci zawodowo, zaś pizze robi ch**wą i jest ale właśnie jest ale, dość dużo ludzi tak ową umiejętność posiada ostatnio widziałem owe cuda może nie tak piękne jak Irek wykonuje, lecz zwykła alapizzeria w sklepie Auchan Legnica.
To nie jest talent to jest nabyta umiejętność, wystarczy czas, motywacja i chęć nabycia danej umiejetości. Szanuje go za to ponieważ ową umiejętność opanował doskonale, lecz można sie nauczyć perfekcyjnie operować żurawiem, tirem, wózkiem dwuosiowy itp,. i nikt nie chwali się taki alaTalentem w sumie taki 150 metrowy żuraw w studio mam Talent i operator przenoszący np jajko nie rozbijając go ! Jest moc więc ,Panowie Operatorzy którzy
tego dokonają Maja talent !poza tym 10% Prowizji za pomysł ! Pozdrawiam życzę szczęścia Irkowi !
Konkurencja? hymm ale w czym w podnoszeniu ciasta wózkiem widłowym.? Bo tylko tak ową widzę po tym komentarzu .(Denerwuje mnie wrednosc pisana i miedzy wierszami "slodzona", ze niby Irka doceniam ale...noz w plecy, bo jest lepszy. ) Tak własnie działa na ludzi konstruktywna i mocna opinia na dany temat, tak jest ode mnie lepszy w kręceniu pizzy dlatego szanuje go za to ale jednocześnie nie widzę go w programie mam talent, dlatego że według mnie Talent nabywa się od poczęcia. Dostał się dalej pewnie dlatego, że jest to 15000 edycja mam talent, nie zdziwi mnie jak za 3 edycje wygra jakiś gościu np. robiący popcorn. Nie oto chodzi Irku (ja to czytasz) po prostu rób dalej to co robisz, bo jesteś w tym świetny ale jeżeli pokazujesz się w mediach ogólnopolskich mówisz być przygotowany na ogólnoPolską krytykę (opinię) Dlatego kręć ciastem uczy tego fachu dzieci, zakładaj następne restauracje i w tedy startuj w media. Jeżeli chodzi o pizze panie Włochu jesteśmy w Polsce w kraju w którym nie zawsze smakuje to co w 100%włoskie a tak samo włochom mogą nie smakować nasze potrawy, dlatego proponuje dodać może ciut polskości do waszej 20Letniej włoskiej pizzy. Każdy ma swój smak wg. najlepsza pizza w regionie Lwówek Ślaski nie podam nazwy restauraji aby znów nie było, że konkurencja! pojedz, zobacz, spróbuj być może również po smakuje Pozdrawiam
Takiej nienawisci i zazdrosci pisanej dawno juz nie czytalem, pewnie jestes z konkurencji. Mieszkam w Itali 20 lat i moge powiedziec cos na temat wloskiej kuchni, ty zajmij sie tymi maszynami o ktorych tak pieknie piszesz. Denerwuje mnie wrednosc pisana i miedzy wierszami "slodzona", ze niby Irka doceniam ale...noz w plecy, bo jest lepszy. Mentalnosc wiekszosci Polakow to dno, zniszcza wszystko i wszystkich "sami nic nie potrafia, ale konkurencje zniszcza".
Irek, naucz sie takich ...nych ludzi ignorowac na Motto. Nastepny prosze. Nie zmieniaj nic pod wplywem ludzi "plujacych", bo jestes naprawde swietny w swoim zawodzie. Powodzenia i do zobaczenia na Pizzy w TB.
Zastosowana autokorekta