~john napisał(a): Benek goń te BETONY STARE !!! niedouczone z tego Bolesławca.......bo jak się patrzy na te mordy to się rzygać chce...... :| :| :| :| :| :| :| :| ja pitole qurfa
~Rambo napisał(a): Panie Letowski, po co akurat teraz ta awantura!!!Przeciez tu nie idzie o sprawe tej nauczycielki, ktora to odbyla sie w ubieglym roku. A dlaczego nie przyszla do Pana w ubieglym roku??? Jaka jej sie stala krzywda? Jesli ktos nie daje sobie rady jako nauczyciel, to nie znaczy, ze ma pobierac wynagrodzenie az do emerytury.
W tym zawodzie musi tez byc konkurencja, gorsi, slabiej wyksztalceni nauczyciele winni byc zastepowani lepszymi.
Jak chodza sluchy, ktos ja podpuscil i ona sie po roku czasu obudzila. Podobno P.Sakowski ma dwie zmijki w swoim gronie pedagogicznym i one mu robia wredna robote.
~ napisał(a):~Rambo napisał(a): Panie Letowski, po co akurat teraz ta awantura!!!Przeciez tu nie idzie o sprawe tej nauczycielki, ktora to odbyla sie w ubieglym roku. A dlaczego nie przyszla do Pana w ubieglym roku??? Jaka jej sie stala krzywda? Jesli ktos nie daje sobie rady jako nauczyciel, to nie znaczy, ze ma pobierac wynagrodzenie az do emerytury.
W tym zawodzie musi tez byc konkurencja, gorsi, slabiej wyksztalceni nauczyciele winni byc zastepowani lepszymi.
Jak chodza sluchy, ktos ja podpuscil i ona sie po roku czasu obudzila. Podobno P.Sakowski ma dwie zmijki w swoim gronie pedagogicznym i one mu robia wredna robote.
No nie ale tym swoim ostatnim nickiem to przesadziłaś Rambo.Z IP 91.19.194. piszesz jako misiu,dusigrosz, ex-uczeń,temida.licencjatka,obserwator i naście
niepodpisanych.Pytasz się samo siebie,odpowiadasz sama sobie.Nie znam
Sakowskiego,ale poziom nauki informatyki jest w tej szkole tragiczny.Jesteś jego
dennym przykładem.
~ napisał(a):~ napisał(a):~Rambo napisał(a): Panie Letowski, po co akurat teraz ta awantura!!!Przeciez tu nie idzie o sprawe tej nauczycielki, ktora to odbyla sie w ubieglym roku. A dlaczego nie przyszla do Pana w ubieglym roku??? Jaka jej sie stala krzywda? Jesli ktos nie daje sobie rady jako nauczyciel, to nie znaczy, ze ma pobierac wynagrodzenie az do emerytury.
No nie ale tym swoim ostatnim nickiem to przesadziłaś Rambo.Z IP 91.19.194. piszesz jako misiu,dusigrosz, ex-uczeń,temida.licencjatka,obserwator i naście
niepodpisanych.Pytasz się samo siebie,odpowiadasz sama sobie.Nie znam
Sakowskiego,ale poziom nauki informatyki jest w tej szkole tragiczny.Jesteś jego
dennym przykładem.
Rambo odp. Dla poszerzenia horyzontow myslowych tej osoby z pracujacej w BolecForum. Jestesmy rodzina wielopokoleniowa i z jednego komputera korzysta:babcia, moja zona i ja. Po lekcjach dwaj synowie i corka. A czasami
dochodzacy wuj (bezrobotny, bez zasilku).Zwlaszcza gdy pojawia sie goracy temat do dyskusji komputer jest oblegany.
Czy BolecForum dopuszcza taka mozliwosc, czy chce nam zabronic?
Jesli nie wolno to my Wam dziekujemy.Tylko jeszcze co z wolnoscia slowa?? NIE mamy zamiaru nikogo obrazac.
Mam pytanie; czy pracownik zatrudniony w BolecForum ma prawo wprowadzac cenzure na uzytkownikow dyskusji, obrazac pewne ich wypowiedzi i poziom wiedzy na temat informatyki, angazowac sie po jednej ze stron we wzkazanym do dyskusji temacie????
stron np. konfliktu?