Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Życie w rytmie Zumby!
~Karolina niezalogowany
18 września 2015r. o 11:05
Dziewczęta, bez spiny ;) każdy chodzi tam, gdzie mu się bardziej podoba, to oczywiste :) faktem jednak pozostaje to, że ZUMBA to nazwa zastrzeżona, tyle :) a dla niektórych to coś więcej niż ćwiczenia ;) pozdrawiam wszystkich miłośników zumby, do zobaczenia na zajęciach :) buziaki!
Haters gonna hate ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Karolina niezalogowany
18 września 2015r. o 11:32
~Paulinne napisał(a): byłam na zajęciach na bielskiej - zumba jest fajna, chodzilam juz wczesniej tylko do kogos innego. Byłam skłonna kupic karnet miesięczny ale przed samymi zajęciami zdecydowalam sie na jedne - zobacze, jak jest. Bylo bardzo duzo osob, zaplacilam 15 zl (nie mało) i ... fajnie, pozytywnie. Ale mialam wrazenie, ze instruktorka nie skupila si eza bardzo na nowych osobach ktore przyszly - kobiety z przodu, ktore widocznie dlugo juz chodza na zumbe bawily sie swietnie, a z tylu te ktore przyszly pierwszy raz - troche jak paralityczki. Niewiele było widac. Uwazam, ze osoby ktore przyszly pierwszy raz powinny zostac zaproszone do przodu i powinno sie przy kazdej piosence poswiecicm im kilkanascie sekund wiecej na uprzednie pokazanie układu. Z przodu swietna zabawa z tylu - jeden wielki chaos. Zumba - ok - ale uważam , ze za piętnastaka chyba troche wiecej uwagi sie nalezy :)
to moze taka mala wskazowka.
pozdrawiam

Przy takiej grupie i rotacji ciężko jest skupiać się na nowych osobach, które przeważnie uciekają na tyły, zajęcia musiałyby trwać dwa razy dłużej - w zumbie nie chodzi o to, żeby wszystko robić idealnie równo, perfekt! Te Panie, które stoją z przodu, też kiedyś zaczynały. .. a jeśli dla kogoś 15zl to za dużo - cóż, nic już na to nie poradzę . Pozdrawiam
~ niezalogowany
18 września 2015r. o 11:48
Ale to chyba w gestii instruktora jest zachęcić i zorganizować to jakos, zeby kazdy czuł się zadowolony, a nie z przodu towarzystwo wzajemnej adoracji a ztyłu paraolimpiada :)
~Ula niezalogowany
18 września 2015r. o 11:52
Nie jest prawdziwa wypowiedź, że pani Karolina jest jedyną instruktorką na terenie Bolesławca i okolic , która posiada uprawnienia.
~ja niezalogowany
18 września 2015r. o 12:00
~ napisał(a): Ale to chyba w gestii instruktora jest zachęcić i zorganizować to jakos, zeby kazdy czuł się zadowolony, a nie z przodu towarzystwo wzajemnej adoracji a ztyłu paraolimpiada :)

Ale czy ktoś broni Ci isc do przodu ,po co pchasz sie na tyły ,byłam ostatnio na Zumbie i z przodu było bardzo dużo miejsca ,więc nie rozumiem Twojej irytacji :>
~ niezalogowany
18 września 2015r. o 12:03
~olka napisał(a): Karolina zarażasz energią szkoda tylko,że nie ma zajęć rano,bo niekturzy popołudniu nie mogą!Dzięki Zumbie człowiek naprawdę zmienia swoje podejście do życia.Karolina jesteś naprawdę świetnym instruktorem!
O pani z Kruszyna sory idzcie do obu i porównajcie kto lepiej zaraża tą energią!Ja nigdy nie załowałam ani złotówki wydanej na zajęciach u Karoliny!A podejście do dzieci szok moja córka też ją pokochała!

Potwierdzam ,chociaż dopiero zaczynam przygodę z Zumba ,ale jest świetnie ,po każdych zajęciach ,nie mogę doczekać się następnych :)
~agnes niezalogowany
18 września 2015r. o 14:14
~Ula napisał(a): Nie jest prawdziwa wypowiedź, że pani Karolina jest jedyną instruktorką na terenie Bolesławca i okolic , która posiada uprawnienia.

http://www.zumba.com/en-US/instructor?instructor-name=&cat=Instructor+Web&lat=&lng=&formatted_address=&instructor-location=Boles%C5%82awiec&instructor-country=&instructor-distance=5&distance-unit=mi&instructor-class=

Polecam poszukać instruktorów w najbliższej okolicy.
~ niezalogowany
18 września 2015r. o 15:43
Ta dziewczyna wygląda jak OBCY 3
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza