Czyli bakterie były. A wcześniej Pan Kierownik mówił ze nie ma. Więc ja już nic nie rozumiem, myślę ze ktoś coś ukrywa . Jest mi przykro,że obiekt mający służyć nam mieszkańcom służy rozwojowi chorób w Bolesławcu. Do tego ta platanina w wypowiedziach.....Panie Prezydencie czas wziąść się za kontrolowanie podległych jednostek. Ja wraz ze znajomymi rezygnujemy z korzystania z tego obiektu.
Czyli bakterie były. A wcześniej Pan Kierownik mówił ze nie ma. Więc ja już nic nie rozumiem, myślę ze ktoś coś ukrywa . Jest mi przykro,że obiekt mający służyć nam mieszkańcom służy rozwojowi chorób w Bolesławcu. Do tego ta platanina w wypowiedziach.....Panie Prezydencie czas wziąść się za kontrolowanie podległych jednostek. Ja wraz ze znajomymi rezygnujemy z korzystania z tego obiektu.
Do xyz - bakteria pseudomonas to nie takie nic. Jest to jedna z najgroźniejszych bakterii i nie wolno jej lekceważyć. DO poczytania w linku: http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-zakazne/paleczka-ropy-blekitnej-co-to-jest-jakie-choroby-wywoluje_35850.html
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.