~ napisał(a): ~Kamil napisał(a): Nie ma już o czym pisać, to trzeba coś znaleźć bo by się nie było "typowym Polakiem".. Dajcie mu szansę ludzie. Gościu młody, ambitny i pewnie już niektórzy zapomnieli jak wiele zrobił gdy był wcześniej radnym
Co takiego? Został wybrany z listy PO, załatwił sobie robotę w miejskiej spółce, porzucił kolegów z platformy i przeszedł do Romana, a później przez kilka miesięcy był klakierem. Tyle zrobił. Coś pomijam?
W sumie to pomijasz to że koledzy z PO porzucili jego bo słusznie zauważył co czarny powinien, pominales też wymienić rzeczy które Ty zrobiłeś dla tego miasta... Emem a czy to nie jest tak samo że jak ktoś mieszka, załóżmy, w Krakowie... Skąd może wiedzieć co trapi mieszkańców Bolesławca?
Mój Wójt mieszka w Bolesławcu a to tyle samo co do Osiecznicy... Jest dobrym Wójtem mimo to. Albo czy jak ktoś całe życie robił "w glinie", albo był dj'em, albo mamą wychowujacą dziecko, to tak obiektywnie, co może wiedzieć o rzetelnym dziennikarstwie?
Czepiacie się małe zawistne ludki a Ciebie Emem zawsze miałem za człowieka bardziej zdystansowanego, mądrzejszego i obiektywnego... Cóż, pomyłka. Przepraszam że to powiedziałem ale tak czuję...
Psy szczekają- karawana idzie dalej.