~ napisał(a):Czy zauważyłeś(-łaś) coś agresywnego w mojej wypowiedzi??? To może niech dzieci z Pijarów też korzystają z boiska sąsiedniej szkoły?(skoro twierdzisz,że tak można)albo w ogóle się tam przeniosą,a swoją szkołę przekażą niepełnosprawnym?~ napisał(a): Podobno pan Małkowski też podniósł rękę przy głosowaniu za takim właśnie projektem,więc dlaczego teraz skomli???nie rozumiem tego pana,a co do budynku dawnego "Mieszko" to jak tam zrobić szkołę skoro nie ma ani boiska,ani placu zabaw,które podobno są podstawą jeśli chodzi o jakąkolwiek szkołę?
Jak się czegoś nie rozumiesz to nie reaguj agresją. Tak więc za jakim projektem głosował? Wyjaśnij. Po drugie, co powiesz o wywaleniu takiej kasy w błoto?
A boiska są, 100m. dalej na Gimnazjum na Polnej.
~Ramaj napisał(a): Dobrze że pan Małkowski szczypie władzę,ale tych jego pomysłów to ja by nie brał poważnie :szkoła specjalna w DH Mieszko - gość nie wie o czym mówi.
~Ramaj napisał(a): Dobrze że pan Małkowski szczypie władzę,ale tych jego pomysłów to ja by nie brał poważnie :szkoła specjalna w DH Mieszko - gość nie wie o czym mówi.Lepiej biblioteka?- żal d... ściska ?
~rodzic napisał(a):~Ramaj napisał(a): Dobrze że pan Małkowski szczypie władzę,ale tych jego pomysłów to ja by nie brał poważnie :szkoła specjalna w DH Mieszko - gość nie wie o czym mówi.
A mial pan dluzej do czynienia z osobami niepelnosprawnymi? W koncu mielibysmy blisko wszędzie, bez mordowania sie z transportem. Niech pan uwierzu, propozycja p. Macieja któremu dziekujemy za zwrocenie uwagi, nie jest przypadkowa.