masi napisał(a): Nie rozumiem kibiców, do Bolesławca nie wpuszczą, ale większość z nich na euro2016 do Francji przyjedzie i będzie dopingować ramię w ramię z imigrantami i arabami... Polskę zaczyna otaczać "autyzm" :) Dopisane 17.10.2015r. o godz. 13:48:PS Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka...Bo to naprawdę o nas dobrze nie świadczy :)
~kurvinox napisał(a): Nie zmieni zdania. Za namalowanie Allacha i Mahometa można obciąć łeb ale za skrytykowanie takiego który tak może zrobić bo mu wiara nakazuje można dostać grzywnę i jest to hejt :)
Na koniec dowiemy się że Bole też jest Charlie Hebdo ale takie Charlie co nie publikuje bo to hejt.
Czyli Bolec to nie jest Charlie tak jak Korwin nie był Charlie ale go hejtowano w mediach, że uczciwie mnie był.
~kurvinox napisał(a): No to "hejtujmy" dalej:
Ostatnio hejtowałem że muzułmanie walący do Europy są emigrantami ekonomicznymi i nie są z Syrii i co teraz czytam na Onecie?
Czytam takie coś:
"Pierwszych 900 uchodźców z Libanu trafi do Polski na początku przyszłego roku. Kolejne cztery i pół tysiąca imigrantów przyjedzie do naszego kraju w kolejnych miesiącach. O sprawie informuje RMF24.
Zanim imigranci dotrą do Polski, we Włoszech zostaną sprawdzeni pod kątem bezpieczeństwa i zostaną podzieleni na uchodźców i emigrantów ekonomicznych. "
Sorry że hejtowałem Syryjczyków uciekających przed wojną i mówiłem że nie są z Syrii i jadą po pieniądze :D
Ps. Co znaczy twierdzenie "Ryczą", drogi Ememie?
Ryczy bydło a czy ludzie ryczą?
Ktoś tu twierdzi że jesteśmy bydłem?
To jest mów nienawiści :)
~ napisał(a): W Libanie są obozy dla uchodźców syryjskich. Dopisuje, bo jak widać nie wiesz o tym przyjacielu :D
skorn napisał(a):~ napisał(a): W Libanie są obozy dla uchodźców syryjskich. Dopisuje, bo jak widać nie wiesz o tym przyjacielu :D
Przed czym uchodzą z Libanu?