Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Systemowe rozwiązania i ciągły rozwój?
~Anonim niezalogowany
1 grudnia 2015r. o 18:21
Nawet nie wiedziałem że Budowlanka ma takie dobre wyniki - gratuluje.Dobrze że zestawiacie to z innymi wynikami ,bo mam do czego się odnosić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 grudnia 2015r. o 18:26
Daro, dajesz plamę po całości. Jak można zmienić starostę?
~xyz niezalogowany
1 grudnia 2015r. o 18:43
Budowlanka ma bardzo dobre wyniki. Tylko starosta jest taki ślepy, że tego nie widzi. On ma tylko przed oczami PIENIĄDZE!!!!! Czas wymienić starostę, bo temu się załączyła AKCJA ŚWINIA!!!!!
~xyz niezalogowany
1 grudnia 2015r. o 18:46
Budowlanka ma bardzo dobre wyniki. Tylko starosta jest taki ślepy, że tego nie widzi. On ma tylko przed oczami PIENIĄDZE!!!!! Czas wymienić starostę, bo temu się załączyła AKCJA ŚWINIA!!!!!
~xyz niezalogowany
1 grudnia 2015r. o 18:47
~kaj niezalogowany
1 grudnia 2015r. o 18:49
Gratuluję autorom przemyślanej prezentacji.Tylko pałą w durne łby .Rodzice i niepełnosprawne dzieci ,byliście w sejmie idzdzcie do nowych pięknych biur największego nieudacznika i jego przydupasów.Budolanka da sobie radę Wy bez protestu nie.
~laik niezalogowany
1 grudnia 2015r. o 18:51
Nie mogę zrozumieć działań starosty , ma dobre szkoły , w miarę dobre kierunki kształcenia ,chwali się nimi ,a tu likwidacja. Czy może mi ktoś po chłopsku wytłumaczyć o co tu chodzi.
~ niezalogowany
1 grudnia 2015r. o 19:12
~laik napisał(a): Nie mogę zrozumieć działań starosty , ma dobre szkoły , w miarę dobre kierunki kształcenia ,chwali się nimi ,a tu likwidacja. Czy może mi ktoś po chłopsku wytłumaczyć o co tu chodzi.

O to chodzi że w roku 2002 uczniów w klasach ponadgimnazjalnych było ponad 6 tysięcy teraz jest około 4 tysięcy a szkól tyle samo .Dawno powinno Starostwo zredukować kilka budynków ,chociaż ja myslę że najlepiej było by połączyć dwa Ogólniaki .A Szkołę Specjalną umieścić w 2LO.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza