~~yzrejikswoktolz napisał(a): Artur brawo !!!! Już teraz wiesz oczywiście kim jestem ,jakie mam poglądy oraz oczywiście do jakiej parti przynależę PiS ,
Muszę cię zmartwić jestem bezpartyjny lecz popieram jak już wcześniej napisałem program obecnego rzadu .
Nie interesuje mnie żaden Rydzyk,Radio Maryja itp media ,lecz w przeciwieństwie do was nudnych hejterow mam osobiste przekonanie
O dobrze obranym kierunku obecnego rzadu tzw zlikwidowanie korupcji ,złodziejstwa i oszustw podatkowych oraz wiele ciekawych ustaw pro obywatelskich , jest takie powiedzenie "Jeżeli słyszysz stukanie do drzwi nie masz nic sobie do zarzucenia , pomysl ze przyszli do ciebie a nie po ciebie". A tak na marginesie mam prośbę rozkoduj mi tego San Escobara ,intuicja mi podpowiada że to ten co trzyma fason .
I chyba za duże mniemanie o sobie, skora tak Cię nudza tutejsi hejterzy,to po co się tak udzielasz i spinasz pośladki.Nie każdy musi wiedzieć co to jest transhumanizm ,ja nie wiem,tyle co z internetu bo mnie to po prostu nie interesuje, za to chętnie podyskutuję z Tobą o minerałach, wiertnictwie czy historii Ziemi ,ewentualnie o ostatnio obejrzanym dobrym filmie.