~~joohoo napisał(a): Lista pasożytów.Kleszcze,komary,huby,jemioły,kodziarstwo,ubectwo,wszelkiej maści lewactwo.Elektorat PO to absolwenci OHP,czyli odrób...ju podstawówkę.
~~ napisał(a): Pan Antoni Macierewicz jest najlepszą rzeczą jak mogła się zdarzyć, na takim stanowisku. Od pierwszych lat jego działalności próbowano go zdyskredytować, też byłem do momentu filmu ,,nocna zmiana ,, zmanipulowany. Jest to osoba która nie pójdzie na żadne układy i manipulacje na żadnym szczeblu. Wie co robi i co ma zrobić dla POLSKI. Dziękuję mu za to.
~~ napisał(a): Pan Antoni Macierewicz jest najlepszą rzeczą jak mogła się zdarzyć, na takim stanowisku. Od pierwszych lat jego działalności próbowano go zdyskredytować, też byłem do momentu filmu ,,nocna zmiana ,, zmanipulowany. Jest to osoba która nie pójdzie na żadne układy i manipulacje na żadnym szczeblu. Wie co robi i co ma zrobić dla POLSKI. Dziękuję mu za to.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Pan Antoni Macierewicz jest najlepszą rzeczą jak mogła się zdarzyć, na takim stanowisku. Od pierwszych lat jego działalności próbowano go zdyskredytować, też byłem do momentu filmu ,,nocna zmiana ,, zmanipulowany. Jest to osoba która nie pójdzie na żadne układy i manipulacje na żadnym szczeblu. Wie co robi i co ma zrobić dla POLSKI. Dziękuję mu za to.
My też mu dziękujemy, my też go kochamy.
Więcej": Macierewiczów, Misiewiczów, Pisiewiczów czy innych znamienitych osobowości a Polska będzie "Tygrysem Europy".
Antoni 100 lat, niech żyje, niech żyje.