~~ napisał(a): Sam bym lepiej nie zilustrował stanu umysłowego i emocjonalnego anty...ów :D :D :D
Sama esencja - 0 racjonalności i argumentacji, 100% skrajnej pozbawionej uzasadnienia nienawiści!
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): :D Ja jestem jak Boxer :D Pierwszy raz " Folwark zwierzęcy " czytałem w wieku szesnastu lat , dzisiaj .... dalej szarpie się z życiem :D Ale widzę , że Kolega nie w ciemię bity , to miałbym pytanko natury geopolitycznej. Jeśli świnie nie zależnie od przyjętych w danej chwili kolorków pchają Naród pod ruskie Iskandery , to jest dobrze , czy źle ? Minister od wojny , pan Macierewicz , jestem pewien , ma już dawno przygotowane bezpieczne schronienie w bunkrze pod Berlinem. Taka swoista dobra zmiana , ale co z resztą ? Gdyby Kolega zechciał wyjaśnić. :)
~~ napisał(a):
JAk sie podaje argumenty to zaraz jest parę komentarzy na temat innych spraw, bo nie potraficie się do nich ustosunkować,co do stanu umysłowego to raczej Wasz odbiega od normy. No ale możesz powiesz mi co sądzisz o ostatnich działaniach ONR i Młodzieży Wszechpolskiej,które PiSowi są na ręke ( przykłady Wrocław by daleko nie szukać , wystąpienie panny Justyny Helcyk czy ataków na lubianego weterynarza ), a może masz zdanie na temat byłego księdza narodowca Jacka Międlara czy księdza Dariusza Oko(tego uczy chrześcijanizm?)
~~Kompromitacja! napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): :D Ja jestem jak Boxer :D Pierwszy raz " Folwark zwierzęcy " czytałem w wieku szesnastu lat , dzisiaj .... dalej szarpie się z życiem :D Ale widzę , że Kolega nie w ciemię bity , to miałbym pytanko natury geopolitycznej. Jeśli świnie nie zależnie od przyjętych w danej chwili kolorków pchają Naród pod ruskie Iskandery , to jest dobrze , czy źle ? Minister od wojny , pan Macierewicz , jestem pewien , ma już dawno przygotowane bezpieczne schronienie w bunkrze pod Berlinem. Taka swoista dobra zmiana , ale co z resztą ? Gdyby Kolega zechciał wyjaśnić. :)
Albo zapomniałeś, albo (mimowolnie?) wystawiłeś sobie fatalne świadectwo Boxerze ;)
Ale dalej jest tylko gorzej!
Nawet gdyby Macierewicz miał przygotowane schronienie, to Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ NIE W
BERLINIE! Sojusz rusko-pruski żywcem nienawidzi sojuszników Trampa. I z pewnością istnieją jakieś niezwykle wielkie (a mi nieznane) powody do tego, że jeszcze fizycznie
nie urwali łba Macierewiczowi! To POprzednia władza likwidując naszą obronność
wystawiła nas pod Iskandery.
Oni postawili nas w sytuacji jagnięcia Krasickiego:
" Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie.
Dwóch wilków jedno w lesie nadybali jagnię;
Już go mieli rozerwać, rzekło: "Jakim prawem?"
"Smacznyś, słaby i w lesie!" - Zjedli niezabawem."
Silnego nie ruszą, a Maciar odbudowuje to zniszczyli!
~~ napisał(a):~~ napisał(a):
JAk sie podaje argumenty to zaraz jest parę komentarzy na temat innych spraw, bo nie potraficie się do nich ustosunkować,co do stanu umysłowego to raczej Wasz odbiega od normy. No ale możesz powiesz mi co sądzisz o ostatnich działaniach ONR i Młodzieży Wszechpolskiej,które PiSowi są na ręke ( przykłady Wrocław by daleko nie szukać , wystąpienie panny Justyny Helcyk czy ataków na lubianego weterynarza ), a może masz zdanie na temat byłego księdza narodowca Jacka Międlara czy księdza Dariusza Oko(tego uczy chrześcijanizm?)
Ale o co chodzi?
I co to ma do rzeczy?
Co do tematu?
~~Kompromitacja! napisał(a):
Sojusz rusko-pruski żywcem nienawidzi sojuszników Trampa. I z pewnością istnieją jakieś niezwykle wielkie (a mi nieznane) powody do tego, że jeszcze fizycznie nie urwali łba Macierewiczowi! To POprzednia władza likwidując naszą obronność wystawiła nas pod Iskandery.
Silnego nie ruszą, a Maciar odbudowuje to zniszczyli!
~~ napisał(a): Marcin Makowski: Platforma potyka się o własne nogi. O takiej opozycji PiS mógł tylko marzyć.
”Jaka piękna katastrofa” - chyba tak muszą w tej chwili myśleć posłowie Prawa i Sprawiedliwości obserwując spektakularne polityczne harakiri, którego na oczach wyborców dokonuje Platforma Obywatelska. A zaczęło się od czterech prostych pytań o program wyborczy, które za sprawą intelektualnych wygibasów Grzegorza Schetyny zamieniły się popis hipokryzji."