~~ekg napisał(a): Podczas wczorajszej miesiecznicy,była również kontrmanifestacja z alimenciarzem na czele.Kodziarstwo zwie się teraz Obywatele RP.Profanacja.Obywatele ZSRR prawidłowa nazwa.
~~Kompromitacja! napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): :D Ja jestem jak Boxer :D Pierwszy raz " Folwark zwierzęcy " czytałem w wieku szesnastu lat , dzisiaj .... dalej szarpie się z życiem :D Ale widzę , że Kolega nie w ciemię bity , to miałbym pytanko natury geopolitycznej. Jeśli świnie nie zależnie od przyjętych w danej chwili kolorków pchają Naród pod ruskie Iskandery , to jest dobrze , czy źle ? Minister od wojny , pan Macierewicz , jestem pewien , ma już dawno przygotowane bezpieczne schronienie w bunkrze pod Berlinem. Taka swoista dobra zmiana , ale co z resztą ? Gdyby Kolega zechciał wyjaśnić. :)
Albo zapomniałeś, albo (mimowolnie?) wystawiłeś sobie fatalne świadectwo Boxerze ;)
Ale dalej jest tylko gorzej!
Nawet gdyby Macierewicz miał przygotowane schronienie, to Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ NIE W BERLINIE! Sojusz rusko-pruski żywcem nienawidzi sojuszników Trampa. I z pewnością istnieją jakieś niezwykle wielkie (a mi nieznane) powody do tego, że jeszcze fizycznie nie urwali łba Macierewiczowi! To POprzednia władza likwidując naszą obronność wystawiła nas pod Iskandery.
Oni postawili nas w sytuacji jagnięcia Krasickiego:
" Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie.
Dwóch wilków jedno w lesie nadybali jagnię;
Już go mieli rozerwać, rzekło: "Jakim prawem?"
"Smacznyś, słaby i w lesie!" - Zjedli niezabawem."
Silnego nie ruszą, a Maciar odbudowuje to zniszczyli!
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~ekg napisał(a): Podczas wczorajszej miesiecznicy,była również kontrmanifestacja z alimenciarzem na czele.Kodziarstwo zwie się teraz Obywatele RP.Profanacja.Obywatele ZSRR prawidłowa nazwa.
~~ napisał(a):~~ekg napisał(a): Podczas wczorajszej miesiecznicy,była również kontrmanifestacja z alimenciarzem na czele.Kodziarstwo zwie się teraz Obywatele RP.Profanacja.Obywatele ZSRR prawidłowa nazwa.
Kontrmanifestacja, obywatele RP? A zachowują się, jak stado bydła.
~~ napisał(a):~~ekg napisał(a): Podczas wczorajszej miesiecznicy,była również kontrmanifestacja z alimenciarzem na czele.Kodziarstwo zwie się teraz Obywatele RP.Profanacja.Obywatele ZSRR prawidłowa nazwa.
Kontrmanifestacja, obywatele RP? A zachowują się, jak stado bydła.