Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

11445
PanM
11 maja 2017r. o 11:08
~~ekg napisał(a): Podczas wczorajszej miesiecznicy,była również kontrmanifestacja z alimenciarzem na czele.Kodziarstwo zwie się teraz Obywatele RP.Profanacja.Obywatele ZSRR prawidłowa nazwa.

Dobry człowieku , pośród krytykujących tu nieodpowiedzialną politykę PiS nie widać ani sympatyków PO ani KOD .Brak argumentów wywołuje u Pana , zbędne emocje. Powyżej coś napisałem. Proszę się ustosunkować.

Jest Pan anonimowym tchórzem bojącym się wobec rozmówców brać odpowiedzialność za własne słowa .Tymczasem śmiało rzuca Pan obelgami na interlokutorów.
Miesięcznica --- co to takiego ? Kto i w jakim celu to eskaluje ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 maja 2017r. o 11:10
~~Kompromitacja! napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): :D Ja jestem jak Boxer :D Pierwszy raz " Folwark zwierzęcy " czytałem w wieku szesnastu lat , dzisiaj .... dalej szarpie się z życiem :D Ale widzę , że Kolega nie w ciemię bity , to miałbym pytanko natury geopolitycznej. Jeśli świnie nie zależnie od przyjętych w danej chwili kolorków pchają Naród pod ruskie Iskandery , to jest dobrze , czy źle ? Minister od wojny , pan Macierewicz , jestem pewien , ma już dawno przygotowane bezpieczne schronienie w bunkrze pod Berlinem. Taka swoista dobra zmiana , ale co z resztą ? Gdyby Kolega zechciał wyjaśnić. :)

Albo zapomniałeś, albo (mimowolnie?) wystawiłeś sobie fatalne świadectwo Boxerze ;)
Ale dalej jest tylko gorzej!
Nawet gdyby Macierewicz miał przygotowane schronienie, to Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ NIE W BERLINIE! Sojusz rusko-pruski żywcem nienawidzi sojuszników Trampa. I z pewnością istnieją jakieś niezwykle wielkie (a mi nieznane) powody do tego, że jeszcze fizycznie nie urwali łba Macierewiczowi! To POprzednia władza likwidując naszą obronność wystawiła nas pod Iskandery.
Oni postawili nas w sytuacji jagnięcia Krasickiego:
" Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie.
Dwóch wilków jedno w lesie nadybali jagnię;
Już go mieli rozerwać, rzekło: "Jakim prawem?"
"Smacznyś, słaby i w lesie!" - Zjedli niezabawem."

Silnego nie ruszą, a Maciar odbudowuje to zniszczyli!

Kolega nic nie wyjaśnił posługując się fraszką Krasickiego :)

Jest taka jedna pani inżynier , Niemka , nazwiska niestety nie pamiętam , która budowała pracując w nadzorze , schronienie dla Maciara i reszty żydowskich łżeszelit ... pod Berlinem . Ciekawym tylko , jak długo mogą żyć bez Słońca :D Witamina D jest produkowana w skórze ludzkiej przez promienie UV. A bez witaminy D , to .... dupa :D . Schrony są dla dziwny czlowiek ...ów :D

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~hujowe państwo pis niezalogowany
11 maja 2017r. o 11:11
http://wiadomosci.wp.pl/nowy-symbol-nienawisci-zalewa-internet-uzytkownicy-smieja-sie-z-kuriozalnej-wypowiedzi-prezesa-pis-6121384230500481a

nie tylko skrajna głupa ale skrajny ...izm pisowskiego jarosława

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 11:14
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 11:16
~~ekg napisał(a): Podczas wczorajszej miesiecznicy,była również kontrmanifestacja z alimenciarzem na czele.Kodziarstwo zwie się teraz Obywatele RP.Profanacja.Obywatele ZSRR prawidłowa nazwa.

Kontrmanifestacja, obywatele RP? A zachowują się, jak stado bydła.
11445
PanM
11 maja 2017r. o 11:24
~~ napisał(a):

Dobry bogobojny tchórzu , ukrywasz się ze wstydu . Nie dziwię się , nie ma się czym chwalić.
Popieranie mitów ,teorii spiskowych ,cudów , szaleńców , cwaniaków bezsensownych uroczystości nie przynosi chwały.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 11:26
Dlaczego mnie obrażasz?
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 11:30
~~ napisał(a):

Za to sympatycy PiS to istne oazy spokoju,wystarczy mikrofon z napisem TVN i się zaczyna jazda
Ale nadal nie uzyskałem odpowiedzi dlaczego PiS toleruje wybryki ONR i Młodzieży Wszechpolskiej ?

https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/justyna-helcyk-z-onr-krzyczala-o-islamskich-scierwach-sprawy-nie-ma,738052.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza