~~yzrejikswoktolz do incognito napisał(a): Porównując mój zasób wiedzy do przedszkolaków to wspaniała nowina i zamartwianie się z twojej strony o przyszłość Polski jest w tym momencie nieuzasadnione "Damy radę " , co do pisowni w języku ojczystym , cóż dajesz rady rozczytac-zrozumieć , zabraniając mi debatować jest to niezgodne z twoimi Antypisowskimi poglądami " Wolność i Demokracja się kłania " nie poniżamy słabszych intelektualnie tylko wspieramy . Mieliśmy już w Historii naszego globu przedstawiciela o twoich poglądach gdzie dla niego ludzkie życie znaczyło tyle co zdmuchnięcie świeczki chcąc stworzyć Rasę nadludzi .
Nie pisałem o żadnych poglądach, pisałem że jesteś analfabetą pierwotnym!
"Pisać "po polsku" nie umiesz, wiedza na poziomie przedszkolaka, a chcesz "debatować". W XXI wieku analfabetyzm pierwotny?" - gdzie tu zobaczyłeś jakieś "Antypisowskie poglądy"?
Nie rozumiesz określeń których używasz, robisz błędy dopuszczalne jedynie u pierwszoklasisty.
Wstydu nie masz, chwalisz się swoim nieuctwem!
" Wolność i Demokracja się kłania " nie poniżamy słabszych intelektualnie tylko wspieramy ." - sam się "poniżasz" i ośmieszasz.
"cóż dajesz rady rozczytac-zrozumieć" - wiesz co znaczy "rady"?
Zainwestuj w naukę, jeszcze nie jest za późno. Sama wiara - że "Damy radę " - nie zastąpi wiedzy.