Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 23:42
~~ napisał(a):
Tak :) , ja do żadnej wielkości nie aspiruję. Trzeba wiedzieć i akceptować, że jest się pyłem i prochem na tym świecie. Za dużo mamy maluczkich z manią wielkości.

Dobrej nocy

Tylko na przyszłość swoje ludożercze uwagi kieruj do odpowiednich maniaków :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 23:58
~~yzrejikswoktolz do incognito napisał(a):

Czym się możesz pochwalić, swoim nieuctwem? Pisać "po polsku" nie umiesz, wiedza na poziomie przedszkolaka, a chcesz "debatować". W XXI wieku analfabetyzm pierwotny?
~~ niezalogowany
12 maja 2017r. o 5:32
~~yzrejikswoktolz do incognito napisał(a): Zatwardziały jesteś , jak sfrustrowany musisz być moimi sukcesami ,cóż brak argumentacji i pusty móżdżek może cię wytłumaczyć , lecz
Zaciągnij troszeczkę chamulce z osądzaniem , ingerowaniem w prywatnie- osobiste życie innej osoby i szkalowaniem kogoś na ogólnodostępnym portalu jeżeli nie chcesz bym uzyskał ID twego komputera ( dla proformy wydrukowałem twój wpis) i jeżeli nie masz żelaznych udokumentowań na twe zarzuty wobec mej osoby przystopuj , bym nie nadwyrężył twego portfela na cele charytatywne .

Jurek,wygraną kasę przekaż bratu .Spłacił wreszcie ten dług?
~~ niezalogowany
12 maja 2017r. o 6:25
"Lewactwo zalęgło się w tym ONZ-ecie"
~~ niezalogowany
12 maja 2017r. o 7:14
Biała róża jest symbolem dziewictwa i jako taka kojarzona jest z Maryją,św. Franciszkiem z Asyżu,św. Różą z Limy,św. Teresą z Lisieux i in. Biel róży jest symbolem nie tylko samego dziewictwa, ale ogólnie czystości, z czym wiąże się legenda, według której łzyMarii Magdaleny przemieniły czerwone płatki róży w białe[19

ciekawiej - PiS dziewictwo chyba już straciło;) Ciekawsze jest też to, że może być przemiana - róży czerwonej w białą. A z tymi czerwonymi udającymi dziewice to wiecie - trzeba uważać ;)
Źródło : http://trubro.salon24.pl/192927,symbolika-bialej-rozy

Róże białe

Róże białe często określane są mianem „kwiatów niosących światło”. Stąd też wskazują nam na czystość, powściągliwość, lojalność i szacunek. Podobnie jak wiele innych białych kwiatów reprezentują niewinną pierwszą miłość. W niektórych kulturach kontynentu Ameryki oraz zachodnich biała różą jest w ceremonii zaślubin różą „panny młodej” i zapewnia szczęście w czasie ceremonii. Natomiast w Szkocji kwitnące mocno jesienne białe róże zwiastują przedwczesne małżeństwo. Jednak przede wszystkim symbolizują one czystość i dziewictwo i są dedykowane Maryi oraz innym świętym w kulturze chrześcijańskiej.

http://rozaria.pl/blog/symbolika-i-znaczenie-kolorow-roz/

Oj Kaczyński oberwie od Biskupów bo już facecik nie kontroluje własnych emocji pokazując to publicznie i jak można mieć zaufanie do takiego człowieka?
~~yzrejikswoktolz do incognito niezalogowany
12 maja 2017r. o 7:51
Porównując mój zasób wiedzy do przedszkolaków to wspaniała nowina i zamartwianie się z twojej strony o przyszłość Polski jest w tym momencie nieuzasadnione "Damy radę " , co do pisowni w języku ojczystym , cóż dajesz rady rozczytac-zrozumieć , zabraniając mi debatować jest to niezgodne z twoimi Antypisowskimi poglądami " Wolność i Demokracja się kłania " nie poniżamy słabszych intelektualnie tylko wspieramy . Mieliśmy już w Historii naszego globu przedstawiciela o twoich poglądach gdzie dla niego ludzkie życie znaczyło tyle co zdmuchnięcie świeczki chcąc stworzyć Rasę nadludzi .
11445
PanM
12 maja 2017r. o 10:12
skorn napisał(a):
PanM napisał(a): Mój znajomy przytoczył mi pewne zdanie Napoleona .
" Twoja wielkość mierzona jest ilością wrogów "

Znaczy się, jest pan wielki? Tak pan się widzi?

Panie Pawle , dobrze Pan wie o czym mowa.
Chodzi oczywiście o zainteresowanie i ruch wokoło tematów które pozwalam sobie zaproponować tu na forum.
Nie powie Pan że to ja podbijam dwa lata ponad tysiąc trzysta stron lub inne tematy .Jeden prawie 500 stron a drugi zmierza do 100 tysięcy odsłon.
Tu codziennie pojawiają się nowe wątki i żaden nie żyje swoim życiem forumowym tak długo.
Gdyby jeszcze udało się wyciszyć emocje , wyzwolić wzajemny szacunek i jawność było by to nawet sympatyczne mimo tak dużych różnic światopoglądowych.
Mieć różne zdanie nie musi oznaczać bycia wrogami.
Pozdrowienia gdzieś z Polski.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
12 maja 2017r. o 10:21
PanM napisał(a):
skorn napisał(a):
PanM napisał(a): Mój znajomy przytoczył mi pewne zdanie Napoleona .
" Twoja wielkość mierzona jest ilością wrogów "

Znaczy się, jest pan wielki? Tak pan się widzi?

Panie Pawle , dobrze Pan wie o czym mowa.
Chodzi oczywiście o zainteresowanie i ruch wokoło tematów które pozwalam sobie zaproponować tu na forum.
Nie powie Pan że to ja podbijam dwa lata ponad tysiąc trzysta stron lub inne tematy .Jeden prawie 500 stron a drugi zmierza do 100 tysięcy odsłon.
Tu codziennie pojawiają się nowe wątki i żaden nie żyje swoim życiem forumowym tak długo.
Gdyby jeszcze udało się wyciszyć emocje , wyzwolić wzajemny szacunek i jawność było by to nawet sympatyczne mimo tak dużych różnic światopoglądowych.
Mieć różne zdanie nie musi oznaczać bycia wrogami.
Pozdrowienia gdzieś z Polski.

Jesteś bardzo łatwym i głupim celem, dla troli i hejterów typu jonasz. Jego jarają takie tematy. Prościej? Łatwo cię kopnąć w dupę, kiedy ją nadstawiasz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!