~ napisał(a): mała pozerko kto kogo gnębi? czy wierzący zakładają tutaj agresywne szkalujące tematy o pustakach ateistach?
sumienie cie gryzie? usprawiedliwiaj się dalej? apostazja i już będziesz taka szczęśliwa :D
mała to jest Twoja p...
Ja nie założyłam żadnego agresywnego tematu mającego na celu gnębienie kogokolwiek. Ba...żadnego nie założyłam - dołączyłam się do dyskusji. Zaczęliście mnie gnębić bo napisałam że przeczytałam Biblię (dodałam że kilka razy i pod okiem księdza), przestałam wierzyć, chcę dokonać apostazji i nie ochrzciłam dziecka. Nazwaliście mnie idiotką, pozerką i obłudnicą itd. bo pokazuję dziecku tradycje jeszcze z czasów pogańskich a Wam się wydaje że choinka i prezenty są tradycją chrześcijańską więc wytknęłam Wam ten błąd.
Nigdy nie przyczepiłam się żadnego księdza (no chyba że któryś z panów wyzywających mnie tutaj ma święcenia) bo bliżej znam tylko dwóch i ich nie mam się o co czepiać - z resztą nie gadam, ale i tak wyzywacie mnie od antyklerykałów. Przyznałam ze ateistką i poganką nazywam się raczej z przekąsu, bo to nie takie proste. Nigdy nie napisałam że jakiegokolwiek boga o którym pisali ludzie w różnych książkach nie ma - napisałam tylko że w ich nie wierzę i mam takie konstytucyjne prawo a na osoby łamiące to prawo Kodeks Karny przewiduje od kar grzywny do 2 lat pozbawienia wolności.
Na brak argumentów i wyzywanie w końcu napisałam że pewien pan powinien się nauczyć cytować - bo napisał swojego posta wkładając go w mój cytat, co wyglądało jakbym ja napisała te słowa.
Mąż pyta kiedy mnie ukamienujecie lub spalicie na stosie...? :>