gover napisał(a): Ksiedza po koledzie nie przyjmuje. Ksiadz jest czestym gosciem mojego domu.
~ napisał(a): Kościelnym jesteś? Jako biznesmen masz "płace" to pewnie jesteś kościelnym lub "organistą". Oddajesz - jak pisałeś - księdzu 10% "płacy" to pewnie robisz w "businessie" kościelnym.
~ napisał(a): Jak zobaczyłam prawie nowego passata którym ksiądz przyjechał na kolende, stwierdziłam że nie będę tankowala jego auta.... To ta biedna boleslawiecka parafia co remontuje kościół. ..
~ napisał(a):też jesem ciekaw ile bolec info wyciskaemem napisał(a):TOisjenka napisał(a): To taki temacik zastępczy by odwrócić uwagę od spraw istotnych.
Na Bolec.Info poruszamy rozne tematy - istotne dla roznych osob :)
No to może na forum temacik: Ile bolec.info wyciska z reklam ? Tekstów sponsorowanych na zlecenie ? Tematów insynuujących coś konkretnym osobom lub instytucjom pisanych na zlecenie innych osób lub instytucji( np.nagonka na palących węglem , księży po kolędzie )?
Lansujecie się na lokalne opiniotwórcze media , a jesteście jedynie ...... jak ta wasza gazeta , która w czasie dni ceramiki leżała zmiętolona i podeptana na bruku Bolesławieckiego rynku.( Gdzieś w galerii było takie zdjącie - cóż za niedopatrzenie ze strony waszej Cenzury) :P