Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wypadek z udziałem burmistrza Nowogrodźca
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 10:42
~ napisał(a): Ja mam pytania w związku z niewątpliwie nieszczęśliwym wypadkiem drogowym Pana burmistrza :
1. jak było ze stanem trzeźwości obydwu uczestników wypadku ?
2. czy był to samochód prywatny Pana burmistrza ,czy służbowy ?
3. czy monitoring obejmował miejsce wypadku ?
4. czy Policja nie ma problemu z bezstronnością mając świadomość, że Pan burmistrz przyczynił się do poprawy bezpieczeństwa publicznego kupując lub dofinansowując zakupy sprzętów dla Policji oczywiście ze środków publicznych ?
5. czy chorobowe Pana burmistrza ma związek z wypadkiem lub strategią w związku z wypadkiem ?.
Te pytania nie mają pod tekstu są tylko troską o dobre imię Pana burmistrza i Policji.
To zapytaj bezpośrednio Policję, Straż Miejską, lekarza, który wystawił zwolnienie, Burmistrza. Anie siejesz ferment na forum, udając zatroskanego o Burmistrza.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 10:56
Relich jest taki mściwy że jak sprzeciwiły się Wykroty kilka lat temu to do dzisiaj są wyśmiewani i ignorowani zero inwestycji.
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:01
~ napisał(a): Relich jest taki mściwy że jak sprzeciwiły się Wykroty kilka lat temu to do dzisiaj są wyśmiewani i ignorowani zero inwestycji.
Remont świetlicy wiejskiej, remont remizy strażackiej, remont szkoły podstawowej, budowa sali gimnastycznej. Mszczenie się Relicha na Wykrotach nie ma końca. Wszystkie inne miejscowości w gminie chciałyby takiej zemsty.
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:19
~ napisał(a):
~ napisał(a): Relich jest taki mściwy że jak sprzeciwiły się Wykroty kilka lat temu to do dzisiaj są wyśmiewani i ignorowani zero inwestycji.
Remont świetlicy wiejskiej, remont remizy strażackiej, remont szkoły podstawowej, budowa sali gimnastycznej. Mszczenie się Relicha na Wykrotach nie ma końca. Wszystkie inne miejscowości w gminie chciałyby takiej zemsty.

Sala wiejska została wyremontowana za Szczerbienia więc nie picuj ,remiza owszem za Relicha 7 lat temu.Remont walącej się szkoły to żadna inwestycja .
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:32
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Sala wiejska została wyremontowana za Szczerbienia więc nie picuj ,remiza owszem za Relicha 7 lat temu.Remont walącej się szkoły to żadna inwestycja .
Szczerbię zaczął remont świetlicy, a Relich skończył. ale jeżeli dla Ciebie remont szkoły za 3,5 mln. i budowa sali gimnastycznej to żadna inwestycja no to sorry. Nienawiść do Relicha zabija Ci szara komórki.
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:35
~ napisał(a):
~ napisał(a): Ja mam pytania w związku z niewątpliwie nieszczęśliwym wypadkiem drogowym Pana burmistrza :
4. czy Policja nie ma problemu z bezstronnością mając świadomość, że Pan burmistrz przyczynił się do poprawy bezpieczeństwa publicznego kupując lub dofinansowując zakupy sprzętów dla Policji oczywiście ze środków publicznych ?
5. czy chorobowe Pana burmistrza ma związek z wypadkiem lub strategią w związku z wypadkiem ?.
Te pytania nie mają pod tekstu są tylko troską o dobre imię Pana burmistrza i Policji.
To zapytaj bezpośrednio Policję, Straż Miejską, lekarza, który wystawił zwolnienie, Burmistrza. Anie siejesz ferment na forum, udając zatroskanego o Burmistrza.

Ja uważam że są to pytania do burmistrza .
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:36
Przepraszam w poście wyżej napisałem błędnie nazwisko Pana Szczerbienia. Zrobiłem to niechcąco, nie chciałem obrazić.
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:50
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Ja uważam że są to pytania do burmistrza .

Ja nie wiedziałem ,że pytania też obrażają... przepraszam !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza