~ napisał(a): Ja mam pytania w związku z niewątpliwie nieszczęśliwym wypadkiem drogowym Pana burmistrza :To zapytaj bezpośrednio Policję, Straż Miejską, lekarza, który wystawił zwolnienie, Burmistrza. Anie siejesz ferment na forum, udając zatroskanego o Burmistrza.
1. jak było ze stanem trzeźwości obydwu uczestników wypadku ?
2. czy był to samochód prywatny Pana burmistrza ,czy służbowy ?
3. czy monitoring obejmował miejsce wypadku ?
4. czy Policja nie ma problemu z bezstronnością mając świadomość, że Pan burmistrz przyczynił się do poprawy bezpieczeństwa publicznego kupując lub dofinansowując zakupy sprzętów dla Policji oczywiście ze środków publicznych ?
5. czy chorobowe Pana burmistrza ma związek z wypadkiem lub strategią w związku z wypadkiem ?.
Te pytania nie mają pod tekstu są tylko troską o dobre imię Pana burmistrza i Policji.
~ napisał(a): Relich jest taki mściwy że jak sprzeciwiły się Wykroty kilka lat temu to do dzisiaj są wyśmiewani i ignorowani zero inwestycji.Remont świetlicy wiejskiej, remont remizy strażackiej, remont szkoły podstawowej, budowa sali gimnastycznej. Mszczenie się Relicha na Wykrotach nie ma końca. Wszystkie inne miejscowości w gminie chciałyby takiej zemsty.
~ napisał(a):~ napisał(a): Relich jest taki mściwy że jak sprzeciwiły się Wykroty kilka lat temu to do dzisiaj są wyśmiewani i ignorowani zero inwestycji.Remont świetlicy wiejskiej, remont remizy strażackiej, remont szkoły podstawowej, budowa sali gimnastycznej. Mszczenie się Relicha na Wykrotach nie ma końca. Wszystkie inne miejscowości w gminie chciałyby takiej zemsty.
~ napisał(a):Szczerbię zaczął remont świetlicy, a Relich skończył. ale jeżeli dla Ciebie remont szkoły za 3,5 mln. i budowa sali gimnastycznej to żadna inwestycja no to sorry. Nienawiść do Relicha zabija Ci szara komórki.~ napisał(a):~ napisał(a): Relich jest taki mściwy że jak sprzeciwiły się Wykroty kilka lat temu to do dzisiaj są wyśmiewani i ignorowani zero inwestycji.Remont świetlicy wiejskiej, remont remizy strażackiej, remont szkoły podstawowej, budowa sali gimnastycznej. Mszczenie się Relicha na Wykrotach nie ma końca. Wszystkie inne miejscowości w gminie chciałyby takiej zemsty.
Sala wiejska została wyremontowana za Szczerbienia więc nie picuj ,remiza owszem za Relicha 7 lat temu.Remont walącej się szkoły to żadna inwestycja .
~ napisał(a):~ napisał(a): Ja mam pytania w związku z niewątpliwie nieszczęśliwym wypadkiem drogowym Pana burmistrza :To zapytaj bezpośrednio Policję, Straż Miejską, lekarza, który wystawił zwolnienie, Burmistrza. Anie siejesz ferment na forum, udając zatroskanego o Burmistrza.
4. czy Policja nie ma problemu z bezstronnością mając świadomość, że Pan burmistrz przyczynił się do poprawy bezpieczeństwa publicznego kupując lub dofinansowując zakupy sprzętów dla Policji oczywiście ze środków publicznych ?
5. czy chorobowe Pana burmistrza ma związek z wypadkiem lub strategią w związku z wypadkiem ?.
Te pytania nie mają pod tekstu są tylko troską o dobre imię Pana burmistrza i Policji.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Ja mam pytania w związku z niewątpliwie nieszczęśliwym wypadkiem drogowym Pana burmistrza :To zapytaj bezpośrednio Policję, Straż Miejską, lekarza, który wystawił zwolnienie, Burmistrza. Anie siejesz ferment na forum, udając zatroskanego o Burmistrza.
Ja uważam że są to pytania do burmistrza .