Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

dobry NEUROLOG w bolesławcu - NFZ

7490
chris67
6 stycznia 2016r. o 10:52
~POP napisał(a): Polecam dr.Wiktora. ;(

Dr Wiktor przyjmuje chyba tylko prywatnie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~6 niezalogowany
6 stycznia 2016r. o 16:46
Jeśli chodzi o leczenie zespołu niespokojnych nóg to lekarz daje leki na Parkinsona. Jestem pacjentka dr. Wiktora i też mam to samo ale zrezygnowałam z leczenia. Tego i tak nie wyleczysz
14442
#MiaW92 nieaktywny
7 stycznia 2016r. o 11:59
Chciałam skonsultować tylko co się może dziać. Mam to od dziecka, szczególnie mi nie przeszkadzało, ale ostatnio bardzo się pogorszyło. Biorę magnez, żelazo, zdrowo się odżywiam, ćwiczę, zaczęłam chodzić na basen i długie spacery - nic nie pomaga. Robi się nieciekawie więc zaczęłam szukać pomocy...

Dopisane 07.01.2016r. o godz. 11:57:

sadwaters napisał(a):
MiaW92 napisał(a): Cześć! Czy w Bolesławcu jest jakiś dobry neurolog który przyjmuje na NFZ? Nie mam pojęcia do kogo się zapisać. A może znacie i możecie polecić kogoś z innego miasta? Cierpię na zespół niespokojnych nóg, może ktoś z forum również zmaga się z tym problemem? Poratujcie ;)

Nie w tym mieście. Zgorzelec. Jeśli już.

Jakiś konkretny doktor w Zgorzelcu?

Dopisane 07.01.2016r. o godz. 11:59:

~ napisał(a): Profesor Podemski szef kliniki neurologicznej we Wrocławiu

To pewnie nie na NFZ, prawda?
~ niezalogowany
7 stycznia 2016r. o 16:56
Profesor Podemski nie przyjmuje w Bolesławcu i nie przyjmuje na NFZ, przyjmuje 4 pacjentów dziennie, którym poświęca ok .godziny jest wspaniałym i świetnym neurologiem ,jemu nie jest potrzebna reklama, do niego jest się trudno dostać, ale pytanie było o dobrego neurologa w Bolesławcu i na NFZ i takiego tutaj niestety nie widzę ,przy poważniejszych kłopotach neurologicznych. Ale decyzja zawsze należy do pacjenta.
14442
#MiaW92 nieaktywny
11 stycznia 2016r. o 11:10
W każdym razie bardzo wszystkim dziękuję za pomoc.
~Edy83 niezalogowany
11 stycznia 2016r. o 12:27
Dokładnie bardzo dobry żart!
11324
#Laczek nieaktywny
15 stycznia 2016r. o 9:32
Na nfz ciężko coś znależć, jak komuś bardzo zależy to powinien iść prywatnie i poszukać nawet we Wrocławiu, takie są realia. Wiem sam po sobie jak szukałem terapeuty dla uzależnionego i znalazłem, dopiero we Włocławku ośrodek Oaza. Realia mamy takie, że nasze nfz daleko jest od obietnic, krótkich kolejek...
~y niezalogowany
16 kwietnia 2016r. o 9:12
A dr Chmielewski przyjmuje na nfz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza