skorn napisał(a):DP napisał(a):
Homoseksualizm to nie problem i nie choroba.
Pociąg seksualny do osoby tej samej płci to choroba. Niech mi ktos na gruncie medycznym udowodni, że jest inaczej. Na gruncie medycznym czyli bez argumentów typu "bo oni się kochają".
~falco napisał(a): może więc ty odpowiedz czy " kochanie się" ( z kobietą oczywiście:) )nie w celu spłodzenia potomka a z czystej przyjemności to "grzech"
PanM napisał(a): Homoseksualizm , choroba czy ... co ?
Tu podaję link w temacie .Zbyt dużo tłumaczenia .Jednak jedno wiadomo .Homoseksualizm nie jest chorobą
PanM napisał(a): domyślam się że Pan jest uprzedzony do takich ludzi
skorn napisał(a):
Jestem uprzedzony do ustalania faktów medycznych poprzez głosowanie.
~falco napisał(a): no to i teraz PanM nie bardzo się popisał bo jeśli nazywa się " tolerancyjnym" to co najmniej dziwnie brzmi to określenie " przypadłość"
zarazem niech mi może PanM odpowie czy budzi w nim jakieś " uczucia" całująca się para dwojga ludzi odmiennych płci...
przecież napisał że wszystko jest ok jeśli się z tym nie " obnoszą" :)
więc ponownie pytam - gdzie " tolerancja" ?
jedni mogą ,drudzy nie?
dziwne postrzeganie " tolerancji"
nie piszcie mi tu zaraz że kogoś bronie bo nie mam takiego zamiaru ale potepiać " w czambuł" też nie zamierzam :)
przecież to ponoć " wolny kraj"
ponoć...:)
~falco napisał(a): no to i teraz PanM nie bardzo się popisał bo jeśli nazywa się " tolerancyjnym" to co najmniej dziwnie brzmi to określenie " przypadłość"
zarazem niech mi może PanM odpowie czy budzi w nim jakieś " uczucia" całująca się para dwojga ludzi odmiennych płci...
przecież napisał że wszystko jest ok jeśli się z tym nie " obnoszą" :)
więc ponownie pytam - gdzie " tolerancja" ?
jedni mogą ,drudzy nie?
dziwne postrzeganie " tolerancji"
nie piszcie mi tu zaraz że kogoś bronie bo nie mam takiego zamiaru ale potepiać " w czambuł" też nie zamierzam :)
przecież to ponoć " wolny kraj"
ponoć...:)
PanM napisał(a): Homoseksualizm nie jest chorobą .
Panie Skorn , domyślam się że Pan jest uprzedzony do takich ludzi i to powoduje niesprawiedliwy osąd .