DP napisał(a):
kiedy walczysz z wrogiem, warto Go poznać, bo warto wiedzieć zawsze z kim walczysz
~ napisał(a):DP napisał(a):
kiedy walczysz z wrogiem, warto Go poznać, bo warto wiedzieć zawsze z kim walczysz
To nie jest kwestia wrogości, ale realnego spojrzenia na homoseksualizm, w którym seksualne współżycie sprowadza się do obrzydliwego niezgodnego z naturą aktu. :]
DP napisał(a):
Tematem stała się wrogość i nienawiść do człowieka, więc nazwijmy rzeczy po Imieniu i po ''męsku''
Tematem stała się wrogość i nienawiść do człowieka, więc nazwijmy rzeczy po Imieniu i po ''męsku''
Ty kogoś nienawidzisz? Bo ja nie.
Twierdzę, że homoseksualizm jest chory. A dlaczego to już pisałem wcześniej :) Może ty uważasz, że wtykanie penisa w odbyt jest zgodne z naturą? Jest wrażliwe, i takie kulturalne? Nie rozśmieszaj mnie :]
Twierdzę, że homoseksualizm jest chory. A dlaczego to już pisałem wcześniej :) Może ty uważasz, że wtykanie penisa w odbyt jest zgodne z naturą? Jest wrażliwe, i takie kulturalne? Nie rozśmieszaj mnie :]
PanM napisał(a):~ napisał(a):DP napisał(a):
Skoro Panu umknęło to ja się tym nie interesuje .Nie obchodzi mnie kto z kim i jak to robi.Nie chcę też wiedzieć co Pan ze swoim robi.
DP napisał(a): Logika i nic po za tym ;)
~ napisał(a):DP napisał(a): Logika i nic po za tym ;)
Logika? Brakuje ci logiki.
Nie potrafisz usprawiedliwić obrzydliwego aktu spełnienia seksualnego, który homoseksualizm czyni chorobliwym wstrętnym i wbrew naturze.