PanM napisał(a):
Skoro Panu umknęło to ja się tym nie interesuje .Nie obchodzi mnie kto z kim i jak to robi.Nie chcę też wiedzieć co Pan ze swoim robi.
DP napisał(a):~ napisał(a):DP napisał(a): Logika i nic po za tym ;)
Logika? Brakuje ci logiki.
Nie potrafisz usprawiedliwić obrzydliwego aktu spełnienia seksualnego, który homoseksualizm czyni chorobliwym wstrętnym i wbrew naturze.
to tylko Twoje myślenie, ale ja Ciebie z tego powodu nie obrażam
~ napisał(a):PanM napisał(a):
Skoro Panu umknęło to ja się tym nie interesuje .Nie obchodzi mnie kto z kim i jak to robi.Nie chcę też wiedzieć co Pan ze swoim robi.
Moszczyński to ty twierdzisz, że homoseksualizm nie jest chorobą? To znaczy akceptujesz obrzydliwość aktu wtykania penisa w odbyt?
I to oczywiście jest zdrowy i piękny akt okazania miłości? Pogubiłeś się człowieczku w tej swojej ewolucji :]
DP napisał(a): I co atak przypuszczasz na na innego? brak Ci argumentów ? czy kultury osobistej, bo to Ona nakazuje zwracać się do rozmówcy z szacunkiem, nawet jeśli ma odmienne zdanie :)
~ napisał(a):DP napisał(a): I co atak przypuszczasz na na innego? brak Ci argumentów ? czy kultury osobistej, bo to Ona nakazuje zwracać się do rozmówcy z szacunkiem, nawet jeśli ma odmienne zdanie :)
Przecież nie masz nic nowego do powiedzenia w temacie homo? I tego jacy oni są wrażliwi, kulturalni, i jak romantyczne jest wtykanie penisa w odbyt. Reszta twojej opinii mnie nie interesuje :)
falco napisał(a): mnie też coś " nie umknelo"
chyba trzy posty i w każdym z nich powtórzono identycznie kilka słów...
czuje jakby ktoś się czymś " upajał" :)
lubieżność?;)
no ale może się myle ....heh heh
DP napisał(a):falco napisał(a): mnie też coś " nie umknelo"
chyba trzy posty i w każdym z nich powtórzono identycznie kilka słów...
czuje jakby ktoś się czymś " upajał" :)
lubieżność?;)
no ale może się myle ....heh heh
hłehłehłe
nie mulisz się :)
to rodzaj obsesji ;)
~ napisał(a): To nie odpowiadaj.