~ napisał(a):PanM napisał(a): Szkoda że wzorem Facebook ludzie nie mogą tu pisać tylko jako osoby jawne.
Posty sygnowane nazwiskiem mają swoją wartość a poza tym inną jakość.
..........
No to podpisuj swoje posty nazwiskiem a nie jakimś "PanM" !!
Pannazdzieckiem napisał(a): Jaką więc miarą mierzysz wartość człowieka ? Bo osobiście mam zaszczyt znać kilku kloszardów , którzy podzielą się bułką bez masła i wątpliwą przyjemność kilku nowobogackich , którzy z rodzeństwem biją się o spadek , a własną matkę gotowi utopić w łyżce wody. Kiedyś napisałem , że Bóg jest wszędzie tam gdzie wyciągasz rękę do drugiego człowieka i nie zmieniłem zdania. Nota bene , nie takie " magistry " jak Ty , próbowały ze mnie alkoholika zrobić. Nie wyszło im :D
Miłego :)
Patrzalski napisał(a):masi napisał(a): PS A jak szukasz nowych znajomosci to polecam magnum i kc bo jestescie siebie warci :)
Czy ja dobrze zrozumiałem ? Chciałeś obrazić Magnum ?
Poznałem Magnum i nie rozumiem co masz jej do zarzucenia ?
Wszyscy różnimy się poglądami ale to nie jest powód żeby kogoś obrażać .
Patrzalski napisał(a):Patrzalski napisał(a):masi napisał(a): PS A jak szukasz nowych znajomosci to polecam magnum i kc bo jestescie siebie warci :)
Czy ja dobrze zrozumiałem ? Chciałeś obrazić Magnum ?
Poznałem Magnum i nie rozumiem co masz jej do zarzucenia ?
Wszyscy różnimy się poglądami ale to nie jest powód żeby kogoś obrażać .
Patrzalski napisał(a): Drążę bo tak już mam :) Ciebie nie poznałem jeszcze a wydawałeś mi się ok. Chciałem się tylko dowiedzieć dlaczego napisałeś taką "aluzję" dotyczącą mojej przyjaciółki ?