~~Żółtopomarańczowa Gipsówka napisał(a): ~~Różowy Len napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): A taka opcja istnieje. W zasadzie ta banda głupków z Wiejskiej wszystko może wymyślić.
Taka opcja już istnieje, wymyślili :|
Mogą cię wsadzić w kaftan i robić z twoim ciałem co im się podoba. Szczepić, lekować i co tam jeszcze wymyślą. Przepchnęli to pod osłoną piątki dla zwierząt. Ciekawe co pchnęli pod aborcją :|
Ciemniaki wierzący w gusełka wierzą w teorie spiskowe.
Te , Gipsówka , skoroś taki oświecony " zafca " to wymień choćby dwie teorie spiskowe . I uzasadnij dlaczego to są teorie spiskowe . Ba , choćby jedną !! I uzasadnij .
To jest dobre pytanie Len " co pchnęli pod aborcją ? ? Byłem po stronie Pisu swego czasu , bo miałem nadzieję , że zniosą ustawę 1066 i " Yanke go hom " . A tu dupa . Miałem nadzieję , że rozliczą 190 afer Popaprańców , a tu dupa . Miałem nadzieję , że " dobra zmiana " wreszcie dbać będzie o Społeczeństwo , a tu dupa . A już ostatni kre...tynizm związany z polską tradycją , Dniem Wszystkich Świętych i burdel w kraju w wyniku aborcyjnej prowokacji , to już jest jak najbardziej ZŁA zmiana.
Nie wiem co ciemniaki na Wiejskiej pchnęli Len . I nawet boję się domyślać , ale mam przeczucie , że nie jest to nic dobrego dla Kowalskiego .
Miłego wieczoru :)
ps. Gipsówka , liczę na to , że skoro wyzywasz nas od ciemniaków , to wymienisz jedną chociaż teorię spiskową , i poślesz tęże teorię do diabła , przedstawiając prawdę. Inaczej śmiem twierdzić , że jesteś jeszcze jednym głupkowatym " kwiatuszkiem " , jakich pełno w bukiecie Bolec.info .