Horus napisał(a): coraz więcej potencjalnych apostatów...;)
i słusznie...
~~Bladozielony Maczek napisał(a):Horus napisał(a): coraz więcej potencjalnych apostatów...;)
i słusznie...
Za 5-10 lat zrobi się normalnie - jak w Czechach. Po pis_dzielcach zostanie tylko smród i legenda - wylądują na Śmietniku Historii, Przykurczowe pomioty razem z Łukaszenką, Orbanem i Putinem.
~~Marchewkowa Porzeczka napisał(a):Horus napisał(a): coraz więcej potencjalnych apostatów...;)
i słusznie...
wolny wybór kmiocie
Dlaczego jeszcze tego nie zrobiłeś?
~~Marchewkowa Porzeczka napisał(a): Bredzisz z nienawiści biedny człowieczku.
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Marchewkowa Porzeczka napisał(a):Horus napisał(a): coraz więcej potencjalnych apostatów...;)
i słusznie...
wolny wybór kmiocie
To jest bardzo dobre pytanie , dlaczego wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości jeszcze nie jest apostatą ?
Ja osobiście też nie jestem , ale mi kwit nie jest potrzebny . Nie jestem formalistą :D To kwestia wolnego wyboru , co wcale nie oznacza , że mam szukać pedofili i szatana w każdej lodówce i pod każdym polnym kamieniem . A co gorsza oczerniać wiarę Innych . Tak robią tylko KMIOTY - ateiści , jak słusznie zauważasz Porzeczka :)
wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości , jeśli jesteś takim herosem wrogów KK , to pyknij nam tutaj skan dokumentu apostazji podpisany przez Nieomylnego :D Albo jakiego Biszopa :D . A może Ty Przemo , bo podejrzewam , że papiery ze chrztu to macie , jak ja , ale jak się powiedziało A , to trzeba powiedzieć B ... formalnie , zamiast pluć z za węgła na to w co wierzą Inni .
Zbuntowani synowie kościoła , którym brak wiary w powodzenie procesu legistlacyjnego , pełni szyderstwa i obelg pod adresem gremium , które może wszak udostępnić Wam apostazję na Wasze życzenie :)
Do dzieła Dzielni Ateiści :)
Poza tym miłego wieczoru życzy cham i prostak , jak macie zwyczaj mnie tytuować :)
Zastosowana autokorekta
~~Pawi Kokornak napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Marchewkowa Porzeczka napisał(a):Horus napisał(a): coraz więcej potencjalnych apostatów...;)
i słusznie...
wolny wybór kmiocie
To jest bardzo dobre pytanie , dlaczego wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości jeszcze nie jest apostatą ?
Ja osobiście też nie jestem , ale mi kwit nie jest potrzebny . Nie jestem formalistą :D To kwestia wolnego wyboru , co wcale nie oznacza , że mam szukać pedofili i szatana w każdej lodówce i pod każdym polnym kamieniem . A co gorsza oczerniać wiarę Innych . Tak robią tylko KMIOTY - ateiści , jak słusznie zauważasz Porzeczka :)
wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości , jeśli jesteś takim herosem wrogów KK , to pyknij nam tutaj skan dokumentu apostazji podpisany przez Nieomylnego :D Albo jakiego Biszopa :D . A może Ty Przemo , bo podejrzewam , że papiery ze chrztu to macie , jak ja , ale jak się powiedziało A , to trzeba powiedzieć B ... formalnie , zamiast pluć z za węgła na to w co wierzą Inni .
Zbuntowani synowie kościoła , którym brak wiary w powodzenie procesu legistlacyjnego , pełni szyderstwa i obelg pod adresem gremium , które może wszak udostępnić Wam apostazję na Wasze życzenie :)
Do dzieła Dzielni Ateiści :)
Poza tym miłego wieczoru życzy cham i prostak , jak macie zwyczaj mnie tytuować :)
Tępy kmiocie . Ludzie noszą do chrztu niemowlaki. Jak dorosną nie muszą się z niczego wypisywać.
Zastosowana autokorekta