Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

22258
#Horus nieaktywny
7 grudnia 2020r. o 17:46
coraz więcej potencjalnych apostatów...;)

i słusznie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marchewkowa Porzeczka niezalogowany
7 grudnia 2020r. o 18:16
Horus napisał(a): coraz więcej potencjalnych apostatów...;)

i słusznie...

wolny wybór kmiocie
Dlaczego jeszcze tego nie zrobiłeś?
~~Ciemnobursztynowy Żywotnik niezalogowany
7 grudnia 2020r. o 18:16
~~Bladozielony Maczek napisał(a):

i słusznie...

Za 5-10 lat zrobi się normalnie - jak w Czechach. Po pis_dzielcach zostanie tylko smród i legenda - wylądują na Śmietniku Historii, Przykurczowe pomioty razem z Łukaszenką, Orbanem i Putinem.

najciekawsze jest to, że te betony nie rozumieją. nie rozumieją, że wzywając do "obrony" kościoła osłabiają go, nie rozumieją, że wzywając do "obrony" wiary osłabiają ją. nie rozumieją, że atakując ofiary pedofili w kościele niszczą zaufanie do kościoła.

to co zrobił rydzyk to powinna być kara więzienia. broni gościa, który tuszował pedofilię...wybiela go.

ciekawe ilu rodziców zastanawia się, czy jego dziecko będąc w przeszłości ministrantem doświadczyło takiej "pokusy" od czarnej sutanny ?

wstyd . jak ma tak być to nie potrzeba kościoła.
~~Marchewkowa Porzeczka niezalogowany
7 grudnia 2020r. o 18:18
Bredzisz z nienawiści biedny człowieczku.
7 grudnia 2020r. o 18:19
~~Marchewkowa Porzeczka napisał(a):

i słusznie...

wolny wybór kmiocie

kmiotowi nie potrzeba papieru :) wystarczy przekonanie, żeby nie zawracać sobie głowy "wiarą" w czarną mafię.

jak będzie mi to potrzebne, żeby mnie wpuścili do innego kraju to się postaram o taki kwit...
7 grudnia 2020r. o 18:21
~~Marchewkowa Porzeczka napisał(a): Bredzisz z nienawiści biedny człowieczku.

nienawiści do czego ? do obronny zwyrodnialców ?

tak to wtedy bredzę...słusznie... skoro brednią jest domaganie się ukarania winnych to wolę bredzić niż słać rady jak ten paw z torunia...
~~Pawi Kokornak niezalogowany
7 grudnia 2020r. o 21:52
Pannazdzieckiem napisał(a):

i słusznie...

wolny wybór kmiocie

To jest bardzo dobre pytanie , dlaczego wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości jeszcze nie jest apostatą ?

Ja osobiście też nie jestem , ale mi kwit nie jest potrzebny . Nie jestem formalistą :D To kwestia wolnego wyboru , co wcale nie oznacza , że mam szukać pedofili i szatana w każdej lodówce i pod każdym polnym kamieniem . A co gorsza oczerniać wiarę Innych . Tak robią tylko KMIOTY - ateiści , jak słusznie zauważasz Porzeczka :)

wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości , jeśli jesteś takim herosem wrogów KK , to pyknij nam tutaj skan dokumentu apostazji podpisany przez Nieomylnego :D Albo jakiego Biszopa :D . A może Ty Przemo , bo podejrzewam , że papiery ze chrztu to macie , jak ja , ale jak się powiedziało A , to trzeba powiedzieć B ... formalnie , zamiast pluć z za węgła na to w co wierzą Inni .
Zbuntowani synowie kościoła , którym brak wiary w powodzenie procesu legistlacyjnego , pełni szyderstwa i obelg pod adresem gremium , które może wszak udostępnić Wam apostazję na Wasze życzenie :)

Do dzieła Dzielni Ateiści :)

Poza tym miłego wieczoru życzy cham i prostak , jak macie zwyczaj mnie tytuować :)

Tępy kmiocie . Ludzie noszą do chrztu niemowlaki. Jak dorosną nie muszą się z niczego wypisywać.

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
7 grudnia 2020r. o 22:00
~~Pawi Kokornak napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

i słusznie...

wolny wybór kmiocie

To jest bardzo dobre pytanie , dlaczego wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości jeszcze nie jest apostatą ?

Ja osobiście też nie jestem , ale mi kwit nie jest potrzebny . Nie jestem formalistą :D To kwestia wolnego wyboru , co wcale nie oznacza , że mam szukać pedofili i szatana w każdej lodówce i pod każdym polnym kamieniem . A co gorsza oczerniać wiarę Innych . Tak robią tylko KMIOTY - ateiści , jak słusznie zauważasz Porzeczka :)

wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości , jeśli jesteś takim herosem wrogów KK , to pyknij nam tutaj skan dokumentu apostazji podpisany przez Nieomylnego :D Albo jakiego Biszopa :D . A może Ty Przemo , bo podejrzewam , że papiery ze chrztu to macie , jak ja , ale jak się powiedziało A , to trzeba powiedzieć B ... formalnie , zamiast pluć z za węgła na to w co wierzą Inni .
Zbuntowani synowie kościoła , którym brak wiary w powodzenie procesu legistlacyjnego , pełni szyderstwa i obelg pod adresem gremium , które może wszak udostępnić Wam apostazję na Wasze życzenie :)

Do dzieła Dzielni Ateiści :)

Poza tym miłego wieczoru życzy cham i prostak , jak macie zwyczaj mnie tytuować :)

Tępy kmiocie . Ludzie noszą do chrztu niemowlaki. Jak dorosną nie muszą się z niczego wypisywać.

trafne w każdym słowie podsumowanie...

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!