Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

18442
PIS-PO-PRL
12 grudnia 2020r. o 20:33
I w veritasie pewnie już byłeś i opłatek kupiłeś
niby dla dzieci, ale starego konia też cieszy ;)
może te zabobony nie takie złe jak je tu malujesz, może nawet od Mikołaja coś dostaniesz...
może nawet na pasterke pój... nieee, to już przesada :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
12 grudnia 2020r. o 20:41
PIS-PO-PRL napisał(a): I w veritasie pewnie już byłeś i opłatek kupiłeś
niby dla dzieci, ale starego konia też cieszy ;)
może te zabobony nie takie złe jak je tu malujesz, może nawet od Mikołaja coś dostaniesz...
może nawet na pasterke pój... nieee, to już przesada :D

przesadziłeś w każdym punkcie...

ale Mikołaj?

super sprawa...
zaraz dowieszę jeszcze ''skarpetę''...;)
18442
PIS-PO-PRL
12 grudnia 2020r. o 20:57
Skarpeta? mój chrześniak byłby zgorszony.
Za mała powierzchnia "prezentonośna"
Kiedyś zaproponował wycinanie gałęzi od spodu w choince. Bo jak ich nie będzie, to większe prezenty się zmieszczą :D

I nie ściemniaj, nic nie przesadziłem w zasnym punkcie... cieszysz się że swięta idą. Tu nie tylko o mikołaja chodzi ;)

PIS=PO=PRL
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 21:02
Zawsze się zastanawiałem co ateiści świętują w Boże Narodzenie, a tym bardziej sataniści.
Kupują choinkę zawieszają świecidełka , jakiś wieniec na drzwiach, lampeczki woknach...
22258
#Horus nieaktywny
12 grudnia 2020r. o 21:23
PIS-PO-PRL napisał(a):

I nie ściemniaj, nic nie przesadziłem w zasnym punkcie... cieszysz się że swięta idą. Tu nie tylko o mikołaja chodzi ;)

jak to nie?
ani nie zakupiłem żadnego ''opłatka''
ani też nie wybieram się na żadną pasterkę ...

więc przesadziłeś ...
ale tak ...cieszę się że ''święta idą''...
to czas wolny ,czas na odpoczynek i spotkania rodzinne na które często nie ma czasu w normalne np. niedziele ...często telefony od przyjaciół często rozrzuconych po całej Polsce i nie tylko ...

ot i całe ''świętowanie'' :)
11445
PanM
13 grudnia 2020r. o 14:03
[c=~~Kanarkowa Å

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
211
skorn
13 grudnia 2020r. o 14:06
[img=1607864779_z5pv2kf.jpg]

<i>
~~Brunatny Dzwonek niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 15:02
o ktoś poczuł się urażony
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.